News Flash:

7 paşi pe care trebuie să îi urmezi atunci cand îţi cureţi frigiderul

8 Decembrie 2014
407 Vizualizari | 0 Comentarii
clean
Desigur, îţi place să ai un frigider curat şi bine organizat, care să strălucească de curăţenie şi unde fiecare produs are locul lui bine stabilit. Citeşte cum se curăţă frigiderul eficient şi rapid, în doar 7 paşi. În urmă cu ceva timp, îţi arătăm cum păstrezi alimentele în frigider. Dar, o bună organizare nu este suficientă. Frigiderul are, adeseori, parte de un tratament "chinuitor": este supus supra-aglomerării cu alimente, petelor de lichide, sosuri, diverselor mirosuri. Ţinând cont că este vorba de unul dintre componentele esenţiale ale bucătăriei, care nu se odihneşte niciodată, fiecare gospodină trebuie să ştie cum se curăţă frigiderul corect şi eficient.

Cum se curăţă frigiderul pas cu pas

Pasul 1. Verifică toate produsele din frigider şi aruncă-le pe cele vechi/ expirate care au fost uitate.

Pasul 2. Când scoţi produsele din frigider, grupează-le pe categorii pentru a le aşeza mai uşor înapoi. Pune-le într-o ladă frigorifică sau la loc răcoros pentru a se menţine reci.

Pasul 3. Scoate sertarele şi rafturile. Spală-le cu un burete înmuiat într-o soluţie de apă călduţă şi detergent de vase. Nu folosi apă fierbinte pentru a curăţa elementele frigiderului sau rafturile de sticlă pentru că se pot crăpa din cauza diferenţei de temperatură.

Clăteşte-le cu apă curată, limpede, şi lasă-le la uscat. 

Pasul 4. Curăţă frigiderul în interior şi asigură-te că ajungi în toate colţurile. Pentru locurile greu accesibile poţi folosi o periuţă de dinţi. Curăţă cu o soluţie preparată din bicarbonat de sodiu şi apă. Sterge apoi cu o cârpă umedă şi, la final, cu un prosop de bucătărie uscat, care absoarbe bine. Aceasta metodă este eco, nu lasă mirosuri de chimicale, curăţă şi, în acelaşi timp, îndepartează mirosul neplăcut din frigider. Pasta de dinţi este eficientă pentru pete dificile.

Vezi cum se curata frigiderul in 7 pasi pe mami.ro

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1903 (s) | 25 queries | Mysql time :0.051352 (s)