News Flash:

Acoperișuri în flăcări din cauza coșurilor de fum înfundate

28 Ianuarie 2013
698 Vizualizari | 0 Comentarii
incendiu
Locuințele unor familii au avut de suferit în acest weekend din cauza coșurilor de fum înfundate. Acestea s-au aprins provocând pagube imprtante proprietarilor. Din fericire nici unul din aceste incidente nu s-au soldat cu victime omenești.

Ultimul incendiu din cauza coșului de fum a avut loc în această dimineață în comuna Stolniceni-Prăjescu, la locuința lui Vasile Timofte. Proprietarul se afla în casă cu soția când a simțit fum. Când a văzut acoperișul arzând a sunat de urgență la Pompieri. Aceștia au intervenit și au stins focul. 

Într-un alt caz, în comuna Hălăucești, paguba putea fi mai mare, dar acolo au intervenit pe lângă Pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență și cei voluntari din localitate. Casa Matildei Zăpodeanu are nevoie de reparații la acoperiș și tencuielile interioare.

Mai norocoși au fost proprietarii unei case din Blăgești. Atunci când au simțit fum au sunat la Pompieri. Incendiul a fost imediat lichidat. Colonelul Sandu Vornicu face un apel la proprietarii de locuințe cu coșuri de fum să le verifice atent.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1725 (s) | 35 queries | Mysql time :0.022187 (s)