News Flash:

Actele pentru înscrierea la concurs nu se înapoiază. Un candidat a făcut scandal

24 Iulie 2014
645 Vizualizari | 0 Comentarii
LAZARICA
Atenție mare când depuneți actele pentru înscrierea la un concurs. Un tânăr din Târgu Frumos care a candidat pentru un post scos la Primăria Pașcani a plecat nemulțumit pentru că nu i s-au înapoiat actele din dosar. Răspunsul din partea secretarului administrației locale nu a întârziat să apară și a motivat decizia. Dumitru Lăzărică a fost unul dintre cei înscriși la concursurile organizate de Primăria Pașcani pentru ocuparea funcției de inspector la Compartimentul de Consiliere, Informare si Relatii cu Societatea Civila. Nu a reușit să treacă de proba scrisă și a cerut dosarul, în care se afla și o copie a diplomei de facultate – legalizată. Avea nevoie de ea pentru a participa la un alt concurs, originalul actului fiind depus la o Facultate din Constanta unde urmează cursurile de master.

Mai mult, el spune că actul în copie legalizat a fost obținut de la alte primării din comunele din împrejurimile Pașcaniului, acolo unde a participat la concurs și de aceea nu înțelege de ce funcționarii publici din oraș nu vor să-i înapoieze actul.

În replică, secretarul Mircea Zuzan a spus de ce nu poate elibera actul și vine și cu câteva sfaturi pentru viitori candidați. – vezi in materialul video

Menționăm că doar trei posturi au fost ocupate la Primaria Pascani, din cele sapte scoase la concurs saptamana trecuta. 39 de persoane si-au depus dosarele de inscriere cu sperante de a lucra in domeniul administratiei publice, insa noua au renuntat chiar inainte de proba scrisa.

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1571 (s) | 24 queries | Mysql time :0.029259 (s)