News Flash:

Aflată în faţa altarului, această mireasă nu s-a mai putut opri din ras. Motivul este amuzant. VIDEO

10 Martie 2015
515 Vizualizari | 0 Comentarii
soti

Momentul rostirii jurămintelor mirilor în cadrul ceremoniei religioase are o încărcătură emoţională deosebită atât pentru cei aflaţi în faţa preotului, cât şi pentru întreaga asistenţă. Însă atunci când după multe repetiţii crezi că totul va ieşi perfect, pot interveni momente amuzante care nu au cum să nu rămână în amintirea tuturor.

Andrew şi Melissa erau pregătiţi pentru rostirea jurămintelor maritale pe care le repetaseră de multe ori înainte. Amândoi aveau emoţii, ochii le străluceau de bucuria momentului iar invitaţii aşteptau cu sufletul la gură momentul înălţător.

Preotul îi indica ceea ce trebuia să repete după el. După ce Andrew a avut câteva ezitări în legătură cu identificarea degetului potrivit pe care urma să pună inelul miresei, trebuia ca, uitându-se în ochii Mellisei, să repete cuvintele rostite de preot. Aici intervine partea amuzantă a ceremoniei, deoarece Andrew, cuprins de emoţie, rosteşte în loc de cuvântul „wife” (soţie), „waffle” (gofră).

Mireasa izbucneşte în râs, fiind amuzată teribil la auzul acestui cuvânt, mai ales că mirele mai adaugă încă un preparat din aceeaşi categorie culinară – „pancake” (clătită).

Momentul amuzant a durat ceva timp deoarece mireasa nu se mai putea opri din râs şi această ceremonie a devenit atât de veselă încât invitaţii au avut parte de bună dispoziţie întreaga zi.

Ceea ce părea la început un eveniment cât se poate de solemn, s-a transformat într-un moment plin de veselie, pe care cei doi îl vor ţine minte toată viaţa.

Sursa: Youtube

Autor text: LiveBiz.ro

Galerie Video

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1713 (s) | 35 queries | Mysql time :0.038550 (s)