News Flash:

Alegeri amanate pentru șefia grupei patru de vanătoare Hălăucești, după ce fostul coordonator a pierdut arma

18 Octombrie 2012
592 Vizualizari | 0 Comentarii
alegeri asociatia vanatorilor 400 300
Astăzi, la sediul filialei Pașcani a Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi, au fost convocați membrii grupei patru Hălăucești, cu scopul de a-și alege noul șef. Cel care coordona această grupă a trebuit să demisioneze după ce a rămas fără pușca de vânătoare. Este vorba despre Gheorghe Costan, pășcăneanul căruia arma de vânătoare i-a fost furată din mașină. Cazul nu a fost rezolvat nici până acum de polițiștii pășcăneni.

La ședința de alegeri de astăzi nu s-a putut lua nici o hotărâre, datorită faptului că au fost prezenți doar 16 membrii ai grupei, din 35 cât număra ea. Alegerile se vor relua săptămâna viitoare.

”Alegerile vor fi reluate săptămâna viitoare. Fostul șef a avut un incident, iar membrii grupei au solicitat să aleagă un alt șef, ținând cont de faptul că sunt o serie de activități ce se urmează a fi desfășurate”, ne-a declarat Paul Averescu, membru al grupei.

Fondul de Vânătoare Hălăucești se întinde pe o suprafață de 15.000 de hectare. Printre speciile ce pot fi vânate se află fazani, iepuri, căpriori și mistreți.

gheorghe costan
Distribuie:  
Loading...

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2078 (s) | 24 queries | Mysql time :0.041319 (s)