News Flash:

Alesii locali din Pascani, sedinta cu scantei

30 Aprilie 2014
545 Vizualizari | 0 Comentarii
Discutii aprinse la inceput de sedinta de Consiliu Local Municipal, dupa ce consilierul local PDL l-a interpelat pe primarul Dumitru Pantazi, adresandu-i doua intrebari. Prima a vizat lipsa unui proiect de hotarare privind constituirea unui Consiliu de Administratie (CA) a unitatilor subordonate Consiliului Local, iar ce-a de a doua intrebare a tinut de faptul ca lipseste un proiect de hotarare cu privire la cedarea contractului de delegare a serviciului "Prest Serv Apa" catre ApaVital.
Edilul-sef a explicat ca nu s-a lucrat la cele doua proiecte de hotarare deoarece urmeaza sa fie bine pregatite si puse in discutie intr-o sedinta extraordinara. De asmenea, Pantazi s-a plans de faptul ca are opozitie in Primarie, facand referire la Compartimentul Juridic condus de secretarul Mircea Zuzan care, desi a primit documntatia pentru intocmirea proiectulu de hotarare, nu vrea sa demareze urmatoarea etapa, pentru a ajunge in Consiliu Local.
Pantazi s-a indreptat catre conducerea Prest Serv Apa, dupa ce presedintele de sedinta a dispus incetarea discutiilor pana la capitolul diverse si i-a precizat mai ales directorului Prest Serv Apa, Ioan Prisecaru, ca daca "isi mai face de cap" atunci ii va cere demisia.

pascani sedinta clm
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1974 (s) | 36 queries | Mysql time :0.059765 (s)