News Flash:

ANRSC il contrazice pe Zuzan. Apa Vital are voie sa opereze la Pascani, sa foloseasca retelele si sa intrerupa furnizarea

10 Martie 2015
1117 Vizualizari | 2 Comentarii
ApaVital
Agenţia Naţională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilităţi Publice intervine în conflictul dintre administratia din Paşcani şi Apa Vital. Prin intermediul unei adrese ANRSC susţine că operatorul ieşean are dreptul şi obligaţia de a furniza servicii la Paşcani până când administraţia locală va îndeplini toate condiţiile de ieşire din asociaţia ARSACIS. Mai mult Apă Vital are dreptul să exploateze reţelele de apă şi canalizare chiar dacă nu au fost predate de Primăria Paşcani.
În aceeaşi adresă se arată ca operatorul ieşean are dreptul să închidă apă acolo unde locatarii refuza să încheie contracte de furnizare în condiţiile prevăzute de lege. Mai mult Primăria Paşcani ar fi obligată să sprijine, nu să împiedice astfel de acţiuni.
Menţionăm că precizările ANRSC sunt contrare cu cele ale reprezentanţilor Primăriei Paşcani care susţin că Apa Vital funcţionează ilegal la Paşcani. Între cele două părţi sunt mai multe litigii în curs de judecată după ce Consiliul Local Paşcani a anulat în toamna anului trecut hotărârile de delegare a serviciului de apă şi canalizare. Continuare AICI
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (2)

lica  | #296
In aceeaşi adresă se arată ca operatorul ieşean are dreptul să închidă apa acolo unde locatarii refuza să încheie contracte de furnizare în condiţiile prevăzute de lege.INTREBARE;;CARE SUNT CONDITIILE PREVAZUTA DE LEGE ?? DE CE NU INCHEIE CONTRACTE CU FIECARE LOCATAR ????? Apa era demult platita ,scumpa asa cum este daca era factura individuala pe fiecare consumator .Nu cred ca avem vreo vina ,noi cetatenii de aceasta harababura care este intre primarie si cei de la APA VITAL ! O mare bataie de joc la adresa cetateanului , suntem condamnati la Moarte ,fara mincare stai fara apa ,nicicum !
Misha  |  #297
Ceea ce este Corect!
Adauga comentariu

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1615 (s) | 24 queries | Mysql time :0.024949 (s)