News Flash:

ŞANTAJ SEXUAL prin Facebook. COŞMARUL unei tinere de 18 ani: violată în ziua de Crăciun şi OBLIGATĂ să plătească AGRESORII

17 Ianuarie 2016
286 Vizualizari | 0 Comentarii
santaj sexual
Trei bucureşteni au fost prinşi în flagrant de poliţiştii din Capitală, în timp ce primeau 2.000 de lei de la o tânără pe care au şantajat-o că postează pe Facebook filmuleţe care o arătau pe ea în ipostaze "deocheate". Până să aibă curajul de a sesiza autorităţile, fata a fost obligată să întreţină relaţii sexuale cu doi dintre şantajişti, cărora le-a mai şi plătit o sumă de bani. Cei trei au fost reţinuţi pentru viol şi şantaj.

Cazul a ajuns în atenţia poliţiştilor Direcţiei Generale de Poliţie a Muncipiului Bucureşti pe data de 12 ianuarie. Atunci, tânăra de 18 ani a  reclamat faptul că, în perioada noiembrie 2015 -ianuarie 2016, trei bărbaţi cunoscuţi prin intermediul reţelelor de socializare, i-au cerut, în mai multe tranşe, sume cuprinse între 250 şi 2.000 lei, pentru a nu face publice mai multe materiale video care o privesc..

Fata a povestit poliţiştilor că, pe 25 decembrie, anul trecut, chiar în ziua de Crăciun, după o înţelegere prealabilă,  tinerii au chemat-o la domiciliul unuia dintre ei, unde,sub ameninţarea cu postarea pe reţelele de socializare a materialelor video, doi dintre aceştia au constrâns-o să întreţină raporturi sexuale normale, contrar voinţei sale.

În urma verificărilor şi activităţilor desfăşurate, poliţiştii i-au identificat pe cei trei suspecţi.

La doar două zile după ce tânăra a depus reclamaţia la Poliţie, pe 14 ianuarie, şantajiştii i-au solicitat, din nou, fetei suma de 2.000 lei pentru a nu face publice respectivele materiale, transmite Poliţia Capitalei.

Poliţiştii, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului Judecătoriei Sectorului 2, au organizat un flagrant, într-un pasaj pietonal din sectorul 2. Astfel, vineri, doi dintre şantajişti au venit la întâlnirea cu fata pentru a încasa banii ceruţi. În momentul în care tânăra le-a dat, unuia 800 de lei, iar celuilalt 1.200 de lei, au intervenit poliţiştii.

Tot în aceeaşi zi a fost efectuată o percheziţie domiciliară, iar la domiciliul unuia dintre suspecţi au fost ridicate  mai multe bunuri ce urmează a fi expertizate.

În urma audierilor cei trei suspecţi şi-au recunoscut faptele comise, iar suma de 2.000 de lei a fost ridicată şi restituită persoanei vătămate.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus continuarea urmăririi penale faţă de cei trei suspecţi, luând măsura preventivă de cercetare a acestora în stare de reţinere pentru săvârşirea infracţiunilor de şantaj şi viol. Şantajiştii urmează să fie prezentaţi în faţa instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă.
Foto:max-media.ro

sursa: evz.ro 

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1810 (s) | 24 queries | Mysql time :0.026803 (s)