News Flash:

Anunț important de la ANAF. Ce trebuie să știe contribuabilii

20 Ianuarie 2017
153 Vizualizari | 0 Comentarii
declaratie ANAF
ANAF a anunțat că prelungeşte termenul de depunere a declaraţiilor fiscale şi plată a creanţelor scadente la 25 ianuarie.

ANAF prelungeşte cu două zile termenul de depunere a declaraţiilor fiscale şi plată a creanţelor scadente la 25 ianuarie.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) prelungeşte cu două zile termenul de depunere a declaraţiilor fiscale şi plată a creanţelor scadente la 25 ianuarie 2017, pentru a da mai mult timp contribuabililor în acest scop, având în vedere că cele două zile anterioare, respectiv 23 şi 24 ianuarie, sunt nelucrătoare pentru bugetari.

'ANAF a propus prelungirea cu două zile a termenului limită pentru depunerea declaraţiilor fiscale şi plata creanţelor scadente la 25 ianuarie 2017. (...) ANAF a iniţiat această propunere având în vedere faptul că luna ianuarie reprezintă vârful anual de depunere, iar data de 25 ianuarie a.c. este precedată de 4 zile nelucrătoare', se arată într-un comunicat al ANAF.

Astfel, Agenţia a înaintat Ministerului Finanţelor Publice proiectul de Ordonanţă de Urgenţă privind prorogarea termenului de depunere a declaraţiilor fiscale şi de plată a creanţelor fiscale scadente la 25 ianuarie 2017, în vederea iniţierii procedurii de avizare şi a includerii pe agenda de lucru a Guvernului din data de 25 ianuarie.

sursa: realitatea.net
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1314 (s) | 24 queries | Mysql time :0.011103 (s)