News Flash:

APOMETRELE LA VEDERE, O MĂSURĂ LA CARE RECURG FOARTE MULȚI PĂȘCĂNENI

5 Decembrie 2013
644 Vizualizari | 0 Comentarii
apometru

Locatarii multor imobile din municipiul Pașcani au început în ultima vreme să investească în proiecte care, în timp, se dovedesc a fi măsuri mult mai eficiente pentru reducerea costului serviciilor publice.

Un astfel de exemplu sunt cei care susțin ideea scoaterii pe casa scării a apometrelor care măsoară cantitatea de apă dintr-un imobil, astfel încât consumul să fie unul la vedere. Măsură se realizează doar cu minima bunăvoința a oamenilor. Ei trebuie să își procure materialele de lucru, iar angajații Prest Serv Apă realizează investițiile.

 

"Sunt multe cereri în acest sens în ultimele luni. Dacă o să consultați listele, veți vedea că nu sunt diferențe de facturare. Noi dorim să implementăm în foarte multe locuințe aceste măsuri", ne-a declarat Ioan Prisecaru, directorul PSA Pașcani.

 

Până la această oră în multe scări de bloc au fost executate asemenea intervenții. Contoarele de măsurat metrii cubi de apă au fost scoase la vedere, astfel încât rău platnicii să fie debranșați. Asemenea situații găsim în multe imobile din zona vale și deal a municipiului.         

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1821 (s) | 35 queries | Mysql time :0.028502 (s)