News Flash:

Ardei umpluţi, de post. REŢETA măicuţelor de la Mănăstirea Prislop

15 Martie 2016
895 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6540 RON (0.0000)
USD: 4.1197 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
ardei umpluti
Pe pagina de Facebook dedicată Mănăstirii Prislop, măicuțele oferă credincioșilor rețete de post gătite direct la mănăstire.
Ingrediente:

7 ardei graşi
1 ardei
2 morcovi
2 cepe
150 g orez
3 roşii
boia de ardei dulce
piper, sare
50 ml ulei
1 lingură de făină
1 linguriţă de vegeta
pătrunjel

Mod de preparare: 

Ardeii se spală şi se curăţă de cotorul cu seminţe. Din cotor se îndepărtează seminţele şi se opreşte pentru capac. Separat pregătim legumele, ceapă şi ardeiul se toacă fâşiuţe, morcovul se rade. Într-o tigaie punem uleiul la încins, înăbuşim legumele, se adaugă orezul, adăugăm pulpă de la roşii şi se lasă pe foc până capătă o consistentă bună de umplut ardeii. La final, adăugăm sare, piper după gust. Se umplu ardeii şi îi aşezăm într-o cratiţă mai înaltă. Se adaugă apă caldă şi câteva rondele de roşii. Se adaugă după gust o linguriţă de vegeta şi se lasă ardeii la fiert la foc mic. Spre final dizolvăm o lingură de făină în apă şi adăugăm în sos. Sunt gata când zeamă a scăzut şi ardeii au fiert. Se adaugă verdeaţă tocată mărunt. Se servesc calzi, împreună cu sos. 

sursa: realitatea.net
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1754 (s) | 24 queries | Mysql time :0.040790 (s)