News Flash:

Aston Martin și creația lor pentru jocul Gran Turismo 6

2 Iulie 2014
525 Vizualizari | 0 Comentarii
aston martin
Suntem conștienți că în ultima vreme am vorbit cam mult despre niște mașini care vor trăi aproape exclusiv în interiorul unor console de jocuri, însă au și ele doza lor de importanță. Cu ajutorul acestei teme de la Sony poți vedea cât de tare își pot da frâu liber designerii și cât de strâns este lațul conducerii asupra departamentului de creație. Spre exemplu, BMW a propus o mașină care seamănă atât de tare cu un Seria 2, încât arată incitant doar prin prisma faptului că te gândești că s-ar putea construi vreodată, cine știe în ce situație. Pe când conceptele precum cel de la Mercedes-Benz este incitant prin el însuși, însă știi clar că nu o să-l vezi niciodată rulând pe străzi.

Propunerea Aston Martin intră cu succes în a doua categorie. 

Faptul că DP-100 Vision dezvoltă 800 CP e mai puțin important; ceea ce contează cu adevărat aici este aspectul și, trebuie spus, conceptul Aston Martin nu preaa seamănă cu nimic din ce am văzut până acum. Dacă vrei neapărat poți face niște trimiteri către diverse concepte care au populat saloanele auto de-a lungul anilor, însă designul Aston pentru DP-100 Vision este mai degrabă proaspăt.

Ceea ce ridică și cea mai importantă problemă: exceptând grila (care ar putea la fel de bine să fie și Ford...), ce altceva din formele și liniile lui DP-100 îți spune ție „Aston Martin”? Și asta nu ar fi neapărat o problemă, pentru că ar putea fi modelul care anunță o schimbare în identitatea mărcii, dar întrebarea este: ai vrea să vezi o asemenea schimbare la Aston Martin? Oricât de tare se cere scuturată marca britanică, suntem convinși că s-ar putea găsi o metodă mai bună de a o face. Dă din cap dacă ești de acord.
Vei poze aici
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1666 (s) | 24 queries | Mysql time :0.034175 (s)