News Flash:

Au fost majorate chiriile pentru locatarii de la ANL. Vezi care sunt noile chirii

30 Aprilie 2013
841 Vizualizari | 0 Comentarii
ANL Pascani
Legislativul pascanean, intrunit astazi, 30 aprilie a.c. in sedinta extraordinara, a aprobat cu unanimitate de voturi proiectul privind majorarea chiriilor pentru blocurile ANL. Este vorba despre locatarii care au implinit varsta de 35 de ani si care nu mai pot beneficia de chirie subventionata de la blocurile F1 F2 si F3. Noile chirii sunt pana la aproape 400 de lei pe luna, de 3 ori mai mari ca pana acu. Ele intra in vigoare incepand cu luna mai 2013 si cuprind cheltuielile de administratie, intretinere si reparatii care nu au fost calculate pana acum.

Noile chirii ii nemultumeste pe locatari. Asta deoarece ei considera ca au statutul de cumparatori ai apartamentelor in care locuiesc nu de chiriasi, majoritatea dintre ei obtand pentru varianta cumpararii locuintelor dar nu la preturile stabilite de evaluator ci la cele de acum cativa ani de zile, atunci cand au fost facute precontractele de vanzare cumparare cu RAGCL Pascani, in calitate de administrator.

Mentionam ca la aceleasi blocuri se inregistraza restante foarte mari la plata chiriilor, o parte dintre locatari fiind deja scutiti de la plata penalitatilor de intarzaiere, daca isi achita datoriile.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1830 (s) | 24 queries | Mysql time :0.040793 (s)