News Flash:

Avertismentul președintelui Comisei Europene pentru premierul Grindeanu

6 Ianuarie 2017
211 Vizualizari | 0 Comentarii
Jean Claude Juncker
Comisia Europeană se așteaptă ca România să continue direcția pozitivă privind o guvernare stabilă, o creștere economică robustă, iar executivul european va fi în continuare un partener constant în această privință, i-a transmis președintele Comisiei, Jean-Claude Juncker lui Sorin Grindeanu, noul prim-ministru al României, într-o scrisoare de felicitare. 

”Suntem într-o perioadă importantă pentru România și Uniunea Europeană. Așteptăm continuitatea direcției pozitive a României în ceea ce privește o guvernare stabilă, o creștere economică robustă, o producție consolidată, o creștere a standardelor de viață și un sistem judiciar independent care poate susține lupta împotriva corupției”, a precizat Juncker în scrisoarea publicată și pe contul său oficial de Twitter, potrivit Caleaeuropeana.ro.

”Comisia Europeană rămâne un partener constant și de încredere în aceste angajamente, prin sprijinul nostru financiar, prin expertiza noastră tehnică și prin prezența noastră locală. Așteptăm să lucrăm cu noul parlament și noul guvern și să celebrăm împreună, în 2017, zece ani de la aderarea României la Uniunea Europeană”, se mai arată în scrisoarea liderului Comisiei.

sursa: realitatea.net
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2048 (s) | 24 queries | Mysql time :0.070251 (s)