News Flash:

Becali, instrucţie cu fetele în permisie! Teodorei i-a interzis să facă sex cu iubitul şi i-a angajat bodyguard

21 Septembrie 2014
654 Vizualizari | 0 Comentarii
gigi becali

Săptămâna petrecută în familie de Gigi Becali n-a fost dedicată doar relaxării şi poveştilor. Latifundiarul a făcut instrucţie cu fetele lui, în special cu cele mari, Teodora şi Alexandra. Îngrozit că ar putea scăpa fetele din mână câtă vreme e după gratii, Gigi Becali s-a folosit de permisia primită săptămâna aceasta pentru a discuta îndelung cu ele.

Cristina, mezina, care are numai 13 ani, a scăpat mai uşor, dar cu Teodora şi Alexandra, care au 18, respectiv 17 ani, latifundiarul a făcut instrucţie mai ceva ca în armată.

Ajunse la vârsta iubirilor adolescentine, cele două au fost puse în temă de tatăl lor, conform unui apropiat al familiei, că dacă fac sex înainte de căsătorie “e de rău”.

Teodora are un iubit, un băiat de 18 ani, dintr-o familie de machedoni, aşa că pentru ea îşi face Gigi cele mai multe probleme.

 

A angajat un bodyguard care se ţine după ea non-stop şi i-a spus fetei că dacă vrea să-şi petreacă restul vieţii alături de băiatul cu care e, să-l ia de bărbat. Altfel, să-l păstreze doar ca amic şi să-şi vadă de învăţătură.

Teodora, care a luat Bac-ul cu o notă măricică, visează să se facă avocat. Becali le-a mai spus celor dragi că o să vină acasă şi de Crăciun şi a jurat în faţa întregii familii că se retrage din fotbal şi din politică, pentru că i-au făcut prea mult rău.

După ce va ieşi din închisoare, intenţionează să se ţină departe de scandaluri, iar echipa sa de suflet, Steaua, o va veghea din umbră.

Sursa: libertatea.ro
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1789 (s) | 35 queries | Mysql time :0.043858 (s)