News Flash:

BOMBĂ! FELIX BAUMGARTNER O IA DE NEVASTĂ PE MIHAELA RĂDULESCU?

6 Martie 2015
494 Vizualizari | 0 Comentarii
mihaela
Mihaela Rădulescu i-a sucit mințile de tot lui Felix Baumgratner. După ce reputatul parașutist i-a declarat dragostea pe contul lui de socializare, acum în anturajul cuplului circulă zvonuri potrivit cărora aceasta ar urma să se căsătorească. După ce Felix Baumgartner i-a declarat dragostea public, pe contul lui de socializare, iată că parașutistul care a intrat în Cartea Recordurilor pentru saltul din stratosferă este pregătit să o ia de nevastă pe Mihaela Rădulescu.

Presa din Austria scrie că, în jurul cuplului au părut zvonuri potrivit cărora diva de Monaco l-a făcut atât de tare să se îndrăgostească de ea, încât ar putea fi prima femeie care să-l determine să pășească în fața altarului.

În urmă cu mai bine de o săptămână, în urma unor speculații legate de faptul că Felix i-ar fi infidel, sportivul i-a făcut o declarație emoționantă pe Facebook româncei, ținând să clarifice statutul Răduleascăi.

"Când Einstein a spus că imaginaţia este mai importantă decât cunoaşterea sunt sigur că nu s-a gândit la cât de multe fete se vor intitula ca fiind iubitele mele. Permiteţi-mi să v-o prezint pe Mihaela Schwartzenberg. Ea este singura iubită din viaţa mea, iubirea vieţii mele şi cea mai deşteaptă şi sexy femeie la care am visat mereu. Ea mă iubeşte pentru ceea ce sunt", a clarificat Felix Baumgartner pe pagina sa de socializare.

 www.libertatea.ro 
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.2022 (s) | 35 queries | Mysql time :0.060536 (s)