News Flash:

Bugetul distribuitorului de apa luat la bani marunti in sedinta de Consiliu Local

3 Martie 2014
594 Vizualizari | 0 Comentarii
Sedinta buget
In cadrul sedintei ordinare din data de 27 februarie 2014 a Consiliului Local Municipal (CLM) Pascani, prin dispozitia nr. 477 din 21 februarie 2014 a primarului municipiului Pascani, au fost supuse spre dezbatere si aprobate un numar de 24 rapoarte si proiecte de hotarare.

Consilierii PP-DD, Ion Danu si Dragos Voinea, din cadrul Consiliului Local (CL) Pascani au avut interventii si amendamente la unele proiecte de hotarari, in scopul respectarii legalitatii si cheltuirii cu chibzuinta a banului public. Printre interventiile avute de consilierii PP-DD poate fi amintita cea referitoare la Proiectul de Hotarare privind aprobarea bugetului de venituri al SC Prest Serv Apa SA Pascani.

S-a aratat de catre consilierul PP-DD Ion Danu ca veniturile banesti in incasate de managerul Ion Prisecaru, in suma de 6.202 lei/luna indeminizatie conform contractului de mandat, la care se adauga 760lei/luna indemnizatie in calitate de membru in Consiliul de Administratie al societatii, precum si primele de vacanta la nivelul unui salariu lunar, prima de Paste si prima de Craciun, in total o remuneratie de aprox.100.000 lei/an, nu se justifica in functie de gradul de indeplinire a indicatorilor de performanta prevazuti in contractul de mandat, in timp ce mii de locuitori ai orasului abonati la acest serviciu public sunt obligati sa suporte pierderi de apa nejustificate, datorate in principal unei strategii de management defectuoase a echipei manageriale si a Consiliului de Administratie al acestei societati. La aceste sesizari facute de catre consilierii PP-DD, managerul Prisecaru Ion nu a putut justifica veniturile in incasate si, ca urmare, acest proiect a fost respins cu majoritate deoarece in urma interventiei consilierilor PP-DD si ceilalti consilieri locali s-au sesizat, mai putin consilierul PD-L Craciun Emil, care este si director tehnic al acestei societati.  

pascani clm buget
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1758 (s) | 35 queries | Mysql time :0.035371 (s)