News Flash:

Campanie de informare despre alegerile europarlamentare, la Pașcani

10 Martie 2014
691 Vizualizari | 0 Comentarii
alegeri europarlamentare

Campanie de informare in randul tinerilor pascaneni cu privire la alegerile europarlamentare. O asociatie din Iasi organizeaza in doua scoli din Municipiu, dezbateri despre drepturile cetatenilor europeni. De asemenea, elevii vor primi informații si despre rolul și activitatea Parlamentului European.

Zeci de elevi care au implinit 18 ani, de la Colegiul Cf Unirea si Liceul Tehnologic “Mihai Busuioc” sunt asteptati maine, 11 martie, incepand cu ora 9.00 si 11.00, pentru a participa la campania de informare ”Acționează. Reacționează. Decide” ce are drept tinta alegerile europarlamentare din luna mai.

Centrul de Informare Europe Direct Iași va provoca tinerii pascanni, care în luna mai vor vota pentru prima dată în viață, să se implice în exercitarea drepturilor de cetățeni europeni.

Cele doua scoli din Pascani sunt partenere in acest proiect al Centrului de Informare din Iasi, insa sunt asteptati elevi si de la alte scoli pentru a participa la dezbatere.

 

Dezbaterile pentru tineri vor continua în următoarele săptămâni în școli din Iași și Tg. Frumos.
Campania de informare ”Acționează. Reacționează. Decide” are ca scop creșterea nivelului de conștientizare cu privire la activitatea instituțiilor Uniunii Europene, scrie bittv.info

 

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1630 (s) | 35 queries | Mysql time :0.027584 (s)