News Flash:

Cand nu e cazul să te îngrijorezi de fosta lui

25 Mai 2014
745 Vizualizari | 0 Comentarii
relatii

Nu te compară cu ea

Un bărbat care face astfel de comparații, între iubita actuală și fosta nu are ce căuta în relația aceea. Așa că dacă nu este cazul între voi, atunci nu te mai îngrijora. El nu se mai gândește la ea, ci la tine. Simplul fapt că a ales să fie într-o relație cu tine - și nu să continuie cu ea ar trebui să fie un semn destul de clar.

Oricine are un trecut

Și tu ai avut alți iubiți în trecut, așa cum și el a avut alte iubite în trecut. Nu are rost să te consumi din cauza trecutului, care oricum nu mai poate fi schimbat. În plus, trecutul nu trebuie să dicteze viitorul, așa că dacă ea este de domeniul trecutului, iar tu ești prezentul, de ce să îți mai faci griji?

Nu vorbește despre relația cu ea

Dacă el nu deschide niciodată acest subiect, ci mai degrabă tu ești cea care o pomenește pe fosta lui, atunci nu ai de ce să te mai temi de ea. Pentru el nu este important să discute despre ea, pentru că nu mai face parte din viața lui. Așa că nici tu nu ai de ce să o tot aduci în discuții, scrie unica.ro.

Îți spune dacă se întâlnesc sau vorbesc

Oricând se întâlnesc accidental sau pur și simplu mai ies împreună pentru că au rămas prieteni, oricând vorbește cu fosta lui iubită, el îți spune și ție asta. Nu ascunde adevărul de tine, pentru că nu are ce să ascundă: au rămas în relații bune, însă nu se mai simte atras de ea în felul acela.

Nu este prezentă în relația voastră

Nu are rost să te îngrijorezi din cauza unei femei care, în realitate, nu are legătură cu voi doi și nici nu este prezentă în viața voastră. Făcând astfel și tot gândindu-te la ea, te faci singură să suferi.

Ea și-a continuat viața

Nu plânge după iubitul tău și probabil nici nu visează să se împace cu el, mai ales acum, după ce are și ea, la rândul ei, un partener nou în viață. Pe care nu îl ascunde de ochii lumii.

Dacă îți tot faci griji, o să-ți strici relația

De fiecare dată când ești nesigură pe relația ta din cauza fostei lui iubite, te frustrezi și începi să aduni nervii în tine. La un moment dat vei exploda și vă veți certa. Relația voastră de cuplu nu se va termina doar dintr-o singură ceartă, dar cu cât aceste discuții se adună și rămân mereu la fel, nu se prevede un viitor sănătos împreună.

 
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1665 (s) | 24 queries | Mysql time :0.031512 (s)