News Flash:

Cazul care a dat peste cap FISCUL din Rusia. Cand s-a dus să execute silit o FEMEIE, inspectorul a avut o SURPRIZĂ de PROPORŢII

5 Ianuarie 2015
506 Vizualizari | 0 Comentarii
rusoaica
Un inspector al Fiscului din Rusia a trăit o experienţă total neobişnuită în momentul în care s-a dus să execute silit o femeie care acumulase datorii imense către stat. Nimic nu putea să-l pregătească pentru aşa ceva şi procedurile instituţiei nu i-au oferit nicio soluţie. Pentru a scăpa de 2800 de euro, datorie la impozite Natalia s-a transformat în Adrian.
Un inspector fiscal din zona Astrahan, aflată în partea de sud a Rusiei a întocmit un raport de teren, preluat de agenția de presă AFP, în care preciza că s-a prezentat la o adresă pentru a executa o femeie ce nu-și mai plătise impozitele de multă vreme.

Pentru regiunea respectivă suma de 130.000 de ruble, adică 2800 de euro, este considerată foarte mare și din acest motiv inspectorul și-a luat toate măsurile pentru a recupera banii.

La adresa respectivă nu mai locuia Natalia ci Adrian. Inspectorul a constatat că Natalia își schimbase sexul pentru a i se pierde urma. La rândul lui Adrian acumulase și el datorii rezultate din neplata impozitelor. Sursa: evz.ro
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1880 (s) | 24 queries | Mysql time :0.037132 (s)