News Flash:

Cea mai SMART opțiune de PLATĂ A TAXELOR ȘI IMPOZITELOR. Sute de mii de romani au ales-o

28 Ianuarie 2016
262 Vizualizari | 0 Comentarii
cuplu

În 2015, românii au plătit de 2 ori mai multe taxe și impozite locale prin card.

Valoarea dărilor către stat plătite cu cardul a crescut, anul trecut, cu 42%, la aproximativ 250 milioane lei, în contextul majorării tranzacțiilor online cu 74% și extinderii rețelei de acceptare, potrivit datelor raportate de băncile membre Visa Europe din România. Contribuabilii au realizat anul trecut aproape 750.000 de plăţi cu cardul pentru a-şi achita obligaţiile fiscale, în creştere cu 49% față de 2014.

Taxele şi impozitele locale pot fi plătite cu cardul la POS-urile instalate în sediile administraţiilor locale și oficiile poştale care acceptă tranzacţiile cu cardul, online pe www.ghiseul.ro și platformele puse la dispoziţie de unele administraţii locale, precum și la infochioşcurile instalate la sediile administraţiei locale, în supermarket-uri şi mall-uri.

Per total, 210 primării din întreaga țară acceptau la finele anului 2015 plata taxelor și impozitelor locale cu cardul la POS și/sau online. Totodată, tot mai multe primării au decis să pună la dispoziţia contribuabililor posibilitatea de a efectua plăţi online de taxe şi impozite prin intermediul platformei ghiseul.ro, în condiţiile în care contribuabilii sunt tot mai interesaţi să îşi achite obligaţiile fiscale simplu, în siguranţă şi fără costuri suplimentare. Astfel, 188 de primării acceptau plata prin www.ghiseul.ro la sfârșitul lui 2015, cu 78 mai multe municipalităţi comparativ cu finele anului precedent.

Plata taxelor pe net e varianta mai ieftină, mai simplă și mai comodă. Nu se percepe comision (sau, mai precis, se percepe, dar îl plătește statul, nu contribuabilul) iar ca timp, pur și simplu nu există comparație.

sursa: libertatea.ro 

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1887 (s) | 24 queries | Mysql time :0.045300 (s)