News Flash:

Centrul de Studii „Ștefan cel Mare și Sfant” și-a lansat oferta educațională

3 Aprilie 2013
687 Vizualizari | 0 Comentarii
Stefan cel Mare
Singura unitate particulară de învățământ din municipiul Pașcani și-a lansat oferta educațională, pentru anul școlar 2013-2014, într-un mod inedit. Aceasta și-a deschis porțile presei care a putut lua imagini cu activitățile elevilor chiar în timpul desfășurării cursurilor și a seminariilor de probe practice.

Unitatea a anunțat totodată că la aceste cursuri se pot înscrie orice absolvent de liceu, indiferent de vârstă, cu sau fără diplomă de bacalaureat.


Școlarizarea se desfășoară pe 3 nivele de învățământ: liceeal, formare profesională pentru adulți și nivelul postliceal sanitar. În cazul acestuia din urmp, specializările sunt dintre cele mai căutate printre tinerii din orașul nostru: asistent medical generalist, asistent medical de farmacie și asistent medical de balneo-fiziokinetoterapie și recuperare.

Centrul de studii „Ștefan cel Mare și Sfânt” ființează în cadrul unei fundații, care a deschis porțile învățământului postliceal în Pașcani încă din anul 1997, de pe băncile căreia au ieșit, până la momentul prezent, un număr de peste 250 de absolvenți
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1677 (s) | 24 queries | Mysql time :0.039820 (s)