News Flash:

Chiftelute din legume

21 Aprilie 2016
242 Vizualizari | 0 Comentarii
chiftelute
Ingrediente:

250 ml lapte
20 gr drojdie proaspata
1 lingurita de zahar granulat

Pentru aluat:
100 gr morcovi curatati si taiati cubulete
70 gr mazare
30 gr boabe de porumb (conserve sau proaspete)
300 gr faina de grau
1 ou
foarte putina sare
putin piper alb
ulei de gatit

Mod de preparare:

1. Pune morcovii si mazarea in apa cu putina sare, la foc potrivit. Lasa sa fiarba cateva minute, ca sa se inmoaie.
2. Dizolva drojdia si zaharul in putin lapte cald.
3. Amesteca legumele fierte cu faina si oul. Potriveste de sare si piper.
4. Pune apoi drojdia dizolvata si boabele de porumb. Omogenizeaza si lasa deoparte, intr-un loc caldut, vreo 25 de minute.
5. Pune uleiul la incins.
6. Ia cate o lingura din compozitie si pune in ulei. Prajeste chiftelutele pe ambele parti, apoi transfera-le intr-o farfurie acoperita cu prosoape absorbante de bucatarie.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1977 (s) | 24 queries | Mysql time :0.060973 (s)