News Flash:

Cinci lucruri pe care un manager nu trebuie să le spună NICIODATĂ

12 Octombrie 2014
520 Vizualizari | 0 Comentarii
man
Într-o lume perfectă, managerii ar trebui să fie calmi în situaţiile stresante, însă oricine ştie că acest lucru nu se întâmplă în realitate. Managementul este haotic, angajaţii şi clienţii sunt imprevizibili, iar în momentele stresante nu este greu ca cineva să facă afirmaţii pe care mai târziu să le regrete, scrie ZF, care citează Mashable 1.“Şeful nu are nicio idee despre ceea ce face ”

Atunci când angajaţii încep să observe că managerul nu are încredere în şef, vor începe să aibă şi ei dubii în privinţa acestuia, motiv pentru care un managerul nu trebuie să îl discrediteze pe şef în faţa angajaţilor.

2. “Ai auzit despre...”

Zvonurile sunt la ordinea zilei în lumea corporatistă. Angajaţii răspândesc zvonuri despre posibile promovări şi de asemenea despre concedieri iminente. Managerul trebuie să fie ultima persoană care discută despre aceste zvonuri. În caz contrar, managerul va arăta angajaţilor că bârfa este acceptată şi chiar încurajată.

3.“Clientul acela mă scoate din minţi! ”

Chiar dacă uneori clienţii pot irita personalul unei companii, managerul trebuie să rezolve problemele şi să asigure o bună comunicare cu clientul pentru o colaborare viitoare. Studiile au demostrat că managerii care vin în întâmpinarea nevoilor clienţilor, atât la nivel de business, cât şi la nivel uman, au succes într-o piaţă efervescentă.

CITEŞTE ÎN CONTINUARE PE ZF.RO

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1694 (s) | 24 queries | Mysql time :0.030648 (s)