News Flash:

Ciorba de lobodă, ideală pentru post. Rețeta Laurei Cosoi

19 Aprilie 2016
244 Vizualizari | 0 Comentarii
ciorba

Laura Cosoi este pasionată de gastronomie și le arată și admiratorilor ei ce feluri de mâncare îi place să prepare. Ba chiar le dă și rețeta.

Pentru că este post, dar și pentru că deja piețe există deja o mulțime de legume, Laura spune că se va apuca să facă o ciorbă de lobodă, care este și preferata ei. ”Deja a devenit o tradiție și în fiecare an cum apare loboda, vă amintesc de ciorba mea preferată de lobodă!”, a scris Laura pe blogul ei, lauracosoi.ro.

Ingrediente pe care Laura le recomandă sunt:
• 2 cepe verzi,
• 1/2 sau chiar o lamaie (dupa gust),
• 3 legaturi de loboda rosie,
• 1 legatura de stevie,
• 1 legatura leustean,
• 3 linguri orez salbatic,
• sare
Vedeta a explicat și cum prepară ea ciorba de lobodă: ”Se pune apa la fiert împreună cu două cepe verzi tăiate mărunt și orezul spălat foarte bine. Între timp se mărunțește leușteanul, ștevia și loboda, iar dupa 10 minute se adaugă zarzavatul și se oprește focul. Se lasă la înăbușit 5 minute și apoi se adaugă zeama de la o jumătate de lămâie. Mie îmi place să mănânc ciorba simplă, dar tu poți să îți pui și smântână”.

sursa: libertatea.ro 

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1755 (s) | 35 queries | Mysql time :0.042686 (s)