News Flash:

Colacel de Pasti cu sunca si branza

27 Aprilie 2016
291 Vizualizari | 0 Comentarii
colacel de Pasti cu sunca si branza
Ingrediente:

150 ml de lapte
1 lingurita rasa de zahar granulat
15 gr drojdie proaspata
300 gr faina sau cat cuprinde
0,5 lingurita de sare
ou batut

Pentru umplutura:
100 gr sunca (afumat)
100 g de branza Gouda rasa
2-3 linguri smantana

Mod de preparare:

1. Dizolva drojdia in lapte cald.
2. Trece faina prin sita si amestec-o cu sare, zahar si drojdia dizolvata.
3. Framanta totul, acopera vasul si lasa aluatul deoparte timp de 30 de minute.
4. Presara putina faina pe masa.
5. Pune aluatul pe masa si trece cu sucitorul peste el de mai multe ori, ca sa obtii o foaie dreptunghiulara, mai subtire.
6. Franjureaza un capat, folosind un cutit.
7. Intinde uniform pe foaie smantana (dar nu si pe franjuri).
8. Acopera cu sunca maruntita, apoi cu branza rasa.
9. Ruleaza din capatul intreg inspre capatul franjurat, apoi uneste capetele (trebuie sa obtii un cerc).
10. Tapeteaza cu hartie de copt o tava si pune colacelul in ea.
11. Unge-l cu oul batut si baga in cuptorul incins la 175-180 de grade Celsius, pentru aproximativ 30 de minute.

zahar granulat faina ou batut branza gouda
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1712 (s) | 24 queries | Mysql time :0.037989 (s)