News Flash:

Colegiul Național ”Mihail Sadoveanu” a organizat astăzi ”Miracolul Crăciunului”

18 Decembrie 2013
710 Vizualizari | 0 Comentarii
al

Eveniment deosebit astăzi la Protopopiatul Pașcani, unde catedra de religie a Colegiului Național ”Mihail Sadoveanu” a organizat manifestarea cultural-religioasă denumită ”Miracolul Crăciunului”.

La începutul evenimentului, protopopul Pașcaniului, Pavel Postolachi, le-a vorbit tinerilor despre importanța Crăciunului și i-a felicitat atât pe ei cât și pe cadrele didactice pentru modul în care s-au implicat în organizarea manifestării.

Directoarea Colegiului ”Sadveanu”, Carmen Dimitriu, a ținut și ea o scurtă prelegere despre importanța sărbătorilor de iarnă dar și despre lansarea primului număr al revistei ”Calea spre lumină”.

Invitatul serii, pr.prof.dr. Bogdan Racu, inspector în cadrul sectorului învățământ al Arhiepiscopiei Iașilor, a ținut o conferință cu tema ”Întruparea fiului lui Dumnezeu-rodul celei mai mari iubiri”.

Cel mai așteptat moment al serii a fost, șezătoarea pe care elevii școlii au pus-o în scenă. Șezătoarea a fost una literar religioasă intitulată ”Asta-i datina străbună” în cadrul căreia au fost expuse și costume și obiecte tradiționale.

La final, publicul a putut admira expoziția de icoane și felicitări realizate chiar de către elevii Colegiului Național ”Mihail Sadoveanu”. 

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1624 (s) | 24 queries | Mysql time :0.024043 (s)