News Flash:

Descinderi la cateva locuinte in Pascani

14 Mai 2014
717 Vizualizari | 0 Comentarii
descinderi

In cursul zilei de ieri, 13 mai a.c., politistii din cadrul Politiei Municipiului Pascani, au actionat pe linia prevenirii si combaterii infractiunilor contra patrimoniului, respectiv a furturilor din locuinte si societati comerciale precum si pentru identificarea si aducerea la cercetari a persoanelor banuite de comiterea unor astfel de fapte. Cu aceasta ocazie au fost efectuate doua descinderi la domiciliile unor persoane cercetate, fiind legitimate 10 persoane.

În urma activitatilor de cercetare efectuate, privind furtul mai multor bunuri – camera foto digitala, parfumuri, etc., în valoare de 1500 lei, din locuinta unui tânar de 24 ani, din municipiul Pascani, comis în noaptea de 01/02.05.2014, prin patrunderea pe usa de acces neasigurata, a fost identificat S. Mihai, de 29 de ani, din comuna Stolniceni-Prajescu, judetul Iasi. In urma cercetarilor, anchetatorii il banuie pe barbatul respectiv de comiterea infractiunii. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate si predat persoanei vatamate.

  Pentru a nu deveni civtima unor astfel de infractiuni, politistii va recomanda:  

-         să nu lăsaţi uşa casei sau apartamentului descuiată, chiar dacă sunteţi în casă;

-         în cazul în care deţineţi bunuri de valoare sau sume mari de bani, vă sfătuim să le depozitaţi la bancă sau în seif;

-          dacă la uşa dumneavoastră se prezintă persoane necunoscute care pretind că vând sau cumpără diferite produse, nu le permiteţi intrarea în locuinţă. 

-         instruiţi-vă copiii ca atunci când sunt singuri acasă să nu deschidă sub nici un motiv uşa de acces în locuinţă persoanelor străine care spun că sunt trimişi de părinţi pentru a le da diverse obiecte;

-            asiguraţi o bună luminozitate atât în exteriorul locuinţei cât şi pe casa scării. 
uşa de acces să fie prevăzută cu două încuietori, având sisteme de chei diferite.

-            î n situaţia în care cheile de la uşa de acces în locuinţă au fost pierdute, uitate într-un loc public sau sustrase odată cu actele de identitate, schimbaţi de urgenţă încuietorile.

-            informaţi Poliţia când necunoscuţi se interesează de proprietăţile dumneavoastră sau de cele ale vecinilor.

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1662 (s) | 25 queries | Mysql time :0.020517 (s)