News Flash:

Doinița Oancea o să aibă un șoc! Schimbare radicală în relația Lorei cu Ionuț Ghenu!

17 Februarie 2016
474 Vizualizari | 0 Comentarii
Lora

La mai bine de un an de când sentimentele i-au înfrânt orice voință de a se ține departe de cel care a fost prietenul bun al soțului ei, Lora a recunoscut relația cu Ionuț Ghenu. Însă, în tot acest timp în care nu a vorbit despre noul ei iubit, s-au întâmplat multe…

lora ghenu2

Trecută deja printr-un divorț, Lora pare mai dornică decât oricând să-și refacă viața după toate standardele. Pe bărbatul care ar trebui să-i fie alături se pare că l-a găsit, chiar dacă asumarea relației cu el i-a adus numai suferință. Fericirea pe care o simte când e cu el compensează, spun cei care o cunosc. În definitiv, Lora a ales-o știind exact ce o așteaptă. ”S-a îndrăgostit de Ghenu fără să aibă o relație cu el. Cu Dan nu mai avea nicio treabă și nicio el nu mai era iubitul Doiniței Oancea. Culmea este că nu și-a dorit să se întmple așa nici măcar o secundă. Luni de zile ni s-a plâns că nu îl vrea, deși era prea târziu, era foarte îndrăgostită. I-a cedat în cele din urmă…”, ne-a dezvăluit o sursă din anturajul celor doi.

Au în plan un copil

De atunci, viața ei pare să se fi schimbat radical. ”Este mai fericită și mai îndrăgostită decât am văzut-o eu vreodată. Nu mă așteptam să ajungă aici atât de repede după un divorț și tot oprobriul public”, susține aceeași sursă. Și, se pare, în perioada în care și-au ținut povestea ascunsă, relația celor doi a evoluat și a ajuns să se schimbe complet. Nu mai este un flort sau o iubire proaspătă. ”Lora știe că el este alesul, simte că el este soțul și tatăl copiilor ei. Au și discutat despre asta. Au planuri, și-au cunoscut familiile… O invitație la nuntă sau vestea unui bebeluș nu ne-ar mai mira pe niciunul din gașcă”, spune sursa noastră.

doinita

La toate acestea a visat și Doinița, care a avut o relație stabilă cu el, dar, se pare, nu a fost să fie.

sursa: libertatea.ro 

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1867 (s) | 24 queries | Mysql time :0.045977 (s)