News Flash:

"ŞTII CE-AM FĂCUT IN AMERICA?" Un muzical independent, amintind de Broadway, pe scena Teatrului Elisabeta din Bucureşti

6 Martie 2015
623 Vizualizari | 0 Comentarii
america
Spectacolul "ŞTII CE-AM FĂCUT ÎN AMERICA?" este un muzical independent, amintind de Broadway, în care cântece celebre, din diverse genuri, sunt readuse pe scenă de unii dintre cei mai talentați actori, cântăreți și dansatori ai momentului.

Premiera a avut loc în decembrie 2014, iar următoarea reprezentaţie va avea loc duminică, 8 martie, la Teatrul Elisabeta din Bucureşti, de la ora 19:00.

Regizoarea și coregrafa Mălina Andrei, cunoscută pentru spectacolele sale impecabile de muzică, dans și teatru uimește încă o dată cu acest proiect, lansat la sfârşitul anul trecut.

Piesa este povestea a șase personaje aflate într-un mic sătuc din Spania. Destinele lor se împletetesc firesc, trecând prin toate etapele iubirii, iar cântecele sunt music-hall-uri celebre, jazz, șlagăre ale anilor ’60, ’70, ’80 sau fragmente din muzica clasică. 

Spectacolul reprezintă o ocazie excelentă de a te reîntâlni cu melodii pe care le vei fredona mult timp după ce show-ul s-a încheiat!

Din distribuţie fac parte Julie Mayaya, câştigătoarea celei de-a doua ediţii a emisiunii concurs “Vocea României”, Anda Dimitriu, cunoscută publicului datorită participării la aceeaşi emisiune concurs, dar şi Filip Ristovski, un actor macedonean stabilit în România, care a impresionat deja în multiple spectacole jucate în cinci ţări."ŞTII CE-AM FĂCUT îN AMERICA?

Distribuţie: Julie Mayaya, Anda  Dimitriu, Filip Ristovski, Raluca Stoica, Roman Manoleanu/Adrian Radulescu, Cristina Alexandra/Bianca Popa, Gabriel Nedea/Dan Luca

Regia și coregrafia: Mălina Andrei

Scenariul: Ileana Raducanu

Costumele: Azzara by Mirela Pellegrini, Angelica Dumitrescu

Makeup: Scoala de Machiaj Cotimanis Show 

Scenografia: Delia Ristovski

Lumini: Dan Bujor

Producator: Roxana Priceputu 
 B1.ro 

julie mayaya anda dimitriu filip ristovski
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Comentarii (0)

Introduceti comentariul dumneavoastra

Mica publicitate

© 2019 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1845 (s) | 24 queries | Mysql time :0.047285 (s)