News Flash:

Concurs de fizica cu zeci de premii pentru elevii Colegiului Sadoveanu

5 Aprilie 2012
577 Vizualizari | 0 Comentarii
w560xh316 Colegiului Sadoveanu 1
Etapa judeteana a unui concurs de fizica a adus premii pe masura elevilor Colegiului National "Mihail Sadoveanu" din Pascani. Elevii unitatii de invatamant au obtinut o serie de rezultate ce le va permite sa participe si la faza nationala. Astfel, 27 de elevi au trecut cu brio de etapa judeteana a concursului de Creativitate in Fizica si Tehnologii "Stefan Procopiu" de la Iasi si s-au calificat in faza urmatoare.

Concursul ce s-a desfapurat la Liceul Teoretic "Alexandru Ioan Cuza" Iasi a fost impartit pe opt sectiuni. Au fost sustinute probe la lucrari scrise, tehnici de laborator, grupuri de cooperare, referate stiintifice, fizica aplicata, tehnici computationale – fizica pe calculator, compozitii pe teme stiintifice – arte plastice si compozitii pe teme stiintifice – film.

In paralel a avut loc si etapa judeteana a Concursul National de Fizica. In urma concursului desfasurat la Liceul Teoretic "D.Cantemir" Iasi, doar eleva Anda Elena Ungureanu a reusit sa obtina calificarea in faza urmatoare.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1978 (s) | 35 queries | Mysql time :0.048844 (s)