News Flash:

Conflictul dintre frații Dolănescu nu se mai termină! Dragoș nu se dă bătut

9 Februarie 2016
344 Vizualizari | 0 Comentarii
Dragos Dolanescu

Dragoș Dolănescu este în proces cu fratele lui, Ionuț Dolănescu, de aproape șapte ani. Cei doi tot nu au reușit să ajungă la un consens în ceea ce privește averea tatălui lor, regretatul artist Ion Dolănescu.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea “Agentul VIP”, de la Antena Stars, Dragoș Dolănescu a vorbit despre nemulțumirile sale în ceea ce privește o hotărâre luată de tribunal.

“Acest proces durează de șapte ani de zile pentru că unul dintre experți a întârziat foarte mult până să dea expertiza, trei ani și jumătate. Acum, același expert este pus să evalueze. Sper că a fost o greșeală. Valorile caselor au scăzut mult din 2009. El deja și-a dat cu părerea o dată și nu e normal să fie pus tot el. Mi se pare strigător la cer că revenim la același proces de 7 ani… Voi refuza expertul ales de tribunal pentru reevaluarea averii tatălui meu. Sper să se facă o justiție dreaptă”, a afirmat Dragoș Dolănescu.

ionut_dragos_dolanescu_1e148fd057_717111bb22

Ionuț Și Dragoș Dolănescu se luptă pentru moștenirea tatălui lor, rapsodul Ion Dolănescu de ani de zile. Marele artist a încetat din viață în martie 2009, în urma unui infarct. Ion Dolănescu a înregistrat, de-a lungul carierei sale, nu mai puțin de 50 de albume, pe discuri de vinil și CD.

sursa: libertatea.ro 

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1794 (s) | 24 queries | Mysql time :0.041637 (s)