News Flash:

CONSILIERII LIBERALI, CU SPATELE LA PASCANENI. Au lipsit de la sedinta pentru a bloca proiectele privind urnele transparente si bursele pentru elevi

19 Aprilie 2012
707 Vizualizari | 0 Comentarii
w560xh316 CLM Pascani
Desi pe ordinea de zi a sedintei extraordinare de astazi s-au aflat 3 proiecte importante pentru comunitate consilierii liberali au lipsit din sala de sedinte cel mai probabil la ordinul sefului lor de partid, primarul Grigore Craciunescu.

Asta deaorece interesele edilului sef s-au dovedit pana acum a fi contrare fata de subiectele celor trei proiecte de hotarare supuse astazi dezbaterii, initiate de consilierii PSD, nu de cei din PNL. Este voba despre achizitionarea de urne transparente pentru preintampinarea fraudarii alegerilor locale din 10 iunie, transformarea Politiei Locale din serviciu public aflat in subordinea primarului in institutie publica cu personalitate juridica aflata in subordinea Consiliului Local si acordarea unor burse de ajutor social si burse de performanta elevilor pascaneni mai ales celor din Centrul de Excelenta.

Mentionam ca la sedinta de astazi au participat doar 10 consilieri din cei 19, consilierii PSD, doi de la PDL, consilierii Ioan Ionita si Vasile Anton si independentul Dionisie Alforoaei.

In replica primarul municipiului Pascani motiveaza ca alesii locali din PNL nu au fost prezenti la sedinta deoarece proiectele depuse spre dezbatere nu ar fi avut sens.

“Proiectul cu privire la urnele transparente este inutil deoarece eu am dispus deja achizitionarea lor. In ceea ce priveste proiectul in legatura cu politia locala, demersul consilierilor este ilegal din punctul meu de vedere, deoarece nu poate obtine perosnalitatea juridica decat daca serviciuil va fi externalizat asa cum s-a intamplat la DAC Pascani.” a precizat pentru ziarulorizont.info primarul Grigore Craciunescu.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1630 (s) | 24 queries | Mysql time :0.031301 (s)