News Flash:

Consilierii PNL fac sedinta pentru organizarea unui REFERENDUM la apa, depistarea constructiilor cu risc seismic si masini abandonate

22 Septembrie 2016
431 Vizualizari | 0 Comentarii
referendum
Consilierii PNL au mai adaugat trei puncte pe ordinea de zi a sedintei extraordinare ce urmeaza a avea loc in cursul zilei de luni. Potrivit acestora, se doreste sa se organizeze un referendum local pentru consultarea cetatenilor Municipiului Pascani in legatura cu: „Renuntarea Municipiului Pascani la serviciile operatorului S.C. APAVITAL S.A. Iasi si retragerea din ARSACIS (Asociatia Regionala a Serviciilor de Apa si Canal Iasi)”. Un alt aspect ingrijorator luat in calcul de liberali la nivel local este cel al cladirilor care prezinta risc seismic. Astfel ca se va discuta pe seama unui proiect de hotarare cu privire la „identificarea, inventarierea si expertizarea tehnica a constructiilor care prezinta niveluri insuficiente de protectie la actiuni seismice”. 
Ultimul proiect initiat de grupul PNL este cel cu privire la „aprobarea Regulamentului privind activitatile de ridicare, transport, depozitare si eliberare sau valorificare a vehiculelor fara stapan sau abandonate pe terenuri apartinand domeniului public sau privat al Municipiului Pascani”.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1511 (s) | 35 queries | Mysql time :0.029855 (s)