News Flash:

Consiliu de Administrație la Casa de Cultură. Discuții aprinse pe modul cum au fost cheltuiți banii din bugetul instituției

25 Octombrie 2012
958 Vizualizari | 0 Comentarii
casa de cultura 400 300
În ședința ordinară din luna octombrie pe masa de lucru a consilierilor locali se va regăsi un proiect de hotărâri cu privire la înființarea unui Consiliu de Administrație la nivelul Casei Municipale de Cultură.

”Pentru şedinţa Consiliului Local al Municipiului Paşcani – din luna octombrie 2012, este prevăzut pe ordinea de zi şi Proiectul de Hotărâre cu privire la aprobarea componenţei Consiliului de Administraţie al Casei Municipale de Cultură Mihail Sadoveanu”, se arată într-un comunicat de presă trimis redacției de purtătorul de cuvânt al aceiași locație.


Ideea înființării acestui consiliu a apărut în ședința operativă de luni, 22 octombrie. Directorul Casei Municipale de Cultură a solicitat conducerii Primăriei fonduri pentru susținerea activităților culturale din cadrul Zilelor Mihail Sadoveanu din acest an. Răspunsul a fost unul negativ. Viceprimarul Vasile Axinte a indicat ca sursă de finanțare bugetul Casei de Cultură, în care erau prevăzute aceste manifestări.

Cum conducerea unității de cultură s-a plâns că nu mai sunt bani pentru evenimente, viceprimarul a spus că se impune o verificare. Așa s-a stabilit că la nivelul instituției nu funcționează un Consiliu de Administrație, care să aprobe toate activitățile instituției.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1570 (s) | 35 queries | Mysql time :0.022485 (s)