News Flash:

Consiliul local s-a reunit intr-o sedinta de indata

23 August 2016
264 Vizualizari | 0 Comentarii
Consiliul Local
Consiliul local al municipiului Pascani s-a reunit astazi, incepand cu orele 15:00, intr-o sedinta de indata, avand trei puncte pe ordinea de zi. La sedinta au fost prezenti 16 din cei 19 consilieri. Acestia au votat trei proiecte de hotarare, si anume:
1. Proiect de hotarare privind revocarea Hotararii Consiliului Local al Municipiului Pascani nr. 130/16.08.2016 privind aprobarea Documentatiei de avizare a lucrarilor de interventie varianta 1 si a indicatorilor tehnico- economici la obiectivul investitii: "Reabilitare, conservare si revitalizarea Palatului Cantacuzino - Pascanu si a terenului aferent";

2. Proiect de hotarare privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici la obiectivul investitii: "Reabilitare, conservare si revitalizarea Palatului Cantacuzino- Pascanu si a terenului aferent";

3. Proiect de hotarare privind aprobarea proiectului si a cheltuielilor legate de proiect.

Primul proiect a primit 15 voturi pentru si unul impotriva, al doilea 15 pentru si o abtinere, iar ultimul a fost votat in unanimitate. Asadar, acestea au fost aprobate.
Mentionam ca proiectul va fi depus pana joi, 25 august la Agentia pentru Dezvoltarea Regionala Nord Est pentru a primi finantare din fonduri europene. 
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1268 (s) | 35 queries | Mysql time :0.024868 (s)