News Flash:

Constructia vestiarului pentru angajatii Spitalului Municipal de Urgenta Pascani blocata din cauza procedurilor

12 Februarie 2016
391 Vizualizari | 0 Comentarii
Spitalul Municipal

Un proiect important pentru Spitalul Municipal de Urgenta Pascani ar putea fi demarat in acest an. Este vorba despre constructia unui vestiar destinat cadrelor medicale, care ar fi trebuit sa inceapa inca din 2015 cand au fost alocati 241.190 lei. Potrivit purtatorului de cuvant al spitalului, Diana Acsinte, lucrarea nu a putut fi efectuata deoarece nu a fost finalizata procedura de achizitie, insa la inceputul acestui an, municipalitatea a acordat din nou suma de bani necesara si spera ca in cateva luni documentele sa fie gata pentru a putea incepe lucrarile.

„Avem alocat de la bugetul local in acest an, suma de bani necesara pentru construirea vestiarului pentru lucratorii spitalului, insemnand aproximativ 70% din personal. Lucrarea ar fi trebuit sa o efectuam anul trecut, am avut alocati de la bugetul local suma necesara, dar nu am reusit sa ne incadram la timp in achizitia acestei lucrari pentru ca este o lucrare importanta, o lucrare care a necesitat un studiu de fezabilitate, proiect si nu am reusit sa finalizam partea de achizitii de lucrare. Anul acesta am inceput deja sa lucram la documente, s-au alocat din nou bani si speram ca in cateva luni sa reusim sa finalizam achizitia lucrarii iar firma care va achizitiona aceasta lucrare sa inceapa sa lucreze, astfel incat sa finalizam pana la sfarsitul anului constructia vestiarelor”, a declarat Diana Acsinte, purtator de cuvant la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani.

Vestiarele vor fi construite in curtea interioara a spitalului, la demisol si vor fi separate pe sexe intrucat in unitatea spitaliceasca sunt angajati atat barbati cat si femei. De asemenea grupurile sanitare vor fi tot separate.

Totodata, se lucreaza si la procedura privind achizitionarea unui sistem centralizat de alarmare si de stingere a incendiilor.
„Pentru sistemul centralizat de alarmare si de stingere a incendiilor avem alocat de la bugetul local o suma de bani, in jur de 450 mii lei. Si pentru aceasta lucrare am demarat procedura pentru a intocmi caietul de sarcini si pentru a publica lucrarea in speranta ca vom gasi in timp util firma specializata care sa poata sa efectueze aceasta lucrare. Este o lucrare foarte complexa, lucrare care inseamna ca in fiecare incinta sa existe instalatii de detectare si de stingere a incendiului. Speram sa finalizam si aceasta lucrare pana la sfarsitul anului", a precizat  purtatorul de cuvant la Spitalul Municipal de Urgenta Pascani.

Mentionam faptul ca valoarea acestor investitii se ridica la suma de 700 mii lei, bani proveniti din bugetul local.

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1523 (s) | 24 queries | Mysql time :0.019969 (s)