News Flash:

CRITICI DURE ale lui Florin Piersic pentru CLASA POLITICĂ: “La politicieni nici NU LE SPUN MULŢUMESC, că n-am de ce.”

31 Ianuarie 2016
333 Vizualizari | 0 Comentarii
Florin Piersic
La puţin timp după ce deputatul Cătălin Rădulescu, preşedintele PSD Diaspora, declarase pentru ziarulprofit.ro că a “iniţiat discuţii cu Tudor Gheorghe şi Florin Piersic” pentru a deveni reprezentanţii social-democraţilor în străinătate, actorul a reacţionat foarte critic.
Florin Piersic a declarat că a aflat că PSD ar intenţiona să îl propună candidat la alegerile parlamentare, dar nu este interesat de ofertă, conform Mediafax.

“Mi-au dat telefon. Eu nu am nicio treabă cu politica, nici vorbă, nici nu-l cunosc pe domnul Rădulescu (deputatul Cătălin Rădulescu, preşedintele PSD Diaspora, n.r.). Astea sunt vise, să fac eu parte pentru diaspora nu ştiu ce, mă propune PSD. Mi-a explicat o doamnă. N-am treabă cu politica de niciun fel. De 20 de ani am fost chemat la partide, am spus «Nu fac». Şi nu am făcut nimic, şi nu fac nici acuma. Vadim Tudor m-a rugat să mă duc să fiu la Bruxelles nu ştiu ce europarlamentar. Am spus: «Dar nici nu mă gândesc la aşa ceva». Eu nu am nimic altceva decât profesia. Eu cu politica nu am nici de aici şi până în colţ. La politicieni nici nu le spun mulţumesc, că n-am pentru ce să le mulţumesc, că nu mi-au făcut nimic şi n-am nimic nevoie de la ei. Nimic. Eu ţin la poporul ăsta, ţin la toţi care vor binele ţării, dar nu pot să mă duc eu. Ei mă propun: că au văzut că Piersic în sus, Piersic în jos, la televiziuni, la radiouri, la cutare. M-au făcut Artist al Poporului în Moldova, m-au făcut şi cetăţean al Republicii Moldova. Sunt în atenţie, la 80 de ani”, a spus Florin Piersic.

sursa: evz.ro


mediafax
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1470 (s) | 24 queries | Mysql time :0.022588 (s)