News Flash:

Cu un ochi plange, cu-altul rade! Valentina Pelinel, mamă la exact 19 ani de la moartea tatălui său

11 Aprilie 2016
285 Vizualizari | 0 Comentarii
Valentina Pelinel

Moartea tatălui său i-a marcat Valentinei Pelinel întreaga adolescență, debutul carierei, iar acum, se pare că va marca și noua etapă din viața sa – momentul în care va deveni mamă. 

Valentina Pelinel se așteaptă să nască în perioada următoare, când marchează un moment foarte important! Pe 27 aprilie ar fi fost ziua de naștere a tatălui său, însă acesta a murit pe 23 aprilie 1996, cu doar câteva zile înainte ca fiica sa să câștige primul titlul de Miss din carieră. Acesta a fost răpus de cancer la vârsta de doar 46 de ani. Pelinel a povestit aceste clipe grele într-un interviu pentru revista Tango.

”Când aveam 16 ani s-a organizat un mare concurs, Top Model România. Am auzit la radio de preselecție și decisesem să mă duc. Era prima oară când se organiza la noi așa ceva. Vorbisem cu o colegă să mergem împreună. Problemă a fost că pe 27 aprilie se ținea concursul, de altfel și ziua de naștere a tatălui meu, iar pe 23 a murit. Îți dai seamă că numai de preselecție nu mi-a mai ars”, a povestit Valentina Pelinel.

valentina_pelinel_08.jpg

Cu toate acestea, cu o zi înainte de concurs și-a luat inima în dinți și, direct de la școală, cu ghiozdanul la spate, a trecut pe la sala unde se făceau repetiții. Norocul său a fost că cea care a întâmpinat-o a fost ”mama Zina”, care avea ochiul deja format. Aceasta a decis pe loc să o bage în competiție.

”Ajungem noi în finală, anunță premiantele: locul III, a mea colegă. Deja derulam pe repede înainte, îmi închipuiam cum mă vor luă peste picior colegii că ea a luat locul III și eu nimic. Au anunțat și locul II, era clar. Și când la locul I au spus Peli…, eu deja zburăm, direct m-am dus, eram în al nouălea cer… la propriu și la figurat, pentru că mă gândeam la tatăl meu, care ar fi trebuit să împlinească exact atunci 46 de ani…”, a mai spus Pelinel.

sursa: libertatea.ro 

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1743 (s) | 35 queries | Mysql time :0.046836 (s)