News Flash:

Culmea tupeului! Anda Adam a intrat în ”barlogul” Biancăi Drăgușanu, dar a fugit pe ușa din dos

10 Octombrie 2016
261 Vizualizari | 0 Comentarii
Anda Adam

Anda Adam și Bianca Drăgușanu sunt, probabil, ultimele persoane din showbiz care ar putea face pace, vreodată, și, se pare, prima menționată a ajuns chiar să o evite pe a doua, de când aceasta din urmă i-a lansat câteva avertismente legate de creditul pe care ar trebui să-l ia de pe capul lui Victor Slav. Însă situația în care s-a ajuns recent este de-a dreptul hilară.

anda adam bianca dragusanu (5)
Cu toate acestea, se pare că disperarea a împins-o pe Anda Adam în bârlogul rivalei sale. Sătulă să tot aștepte rezultatele dietelor și sportului care nu au ajutat-o nici acum să scape de toate kilogramele acumulate după naștere, Anda a luat-o model pe Bianca și a mers să slăbească fix la clinica la care actuala iubită a lui Victor Slav este imagine și de unde ia bani în baza acestui contract, pe lângă serviciile de care beneficiază. Evident, Anda nu ar putea fi suspectată că nu a știut unde se duce, căci clinca este împânzită de fotografiile Drăgușancei, folosind aparatele puse la dispoziție. Mai mult, cântăreața a făcut o înțelegere barter, care o scutește de plata ședințelor și se pare i-a fost prezentată pe larg situația, pentru evitarea scenelor neplăcute. Deși Bianca a lipsit o perioadă de la clinică, cât timp a fost gravidă și o vreme după ce a născut, acum a revenit și, inevitabilul s-a produs.

Potrivit surselor noastre, cele două s-au nimerit acolo în același timp și, evident, au aflat aproape instantaneu acest lucru. Se pare însă că, prima care a dat bir cu fugiții a fost Anda care, părăsind incinta în timp util, a evitat o întâlnire stânjenitoare cu Bianca. ”S-a scurs pe ușa din dos, nu ar fi fost o situație prea plăcută, deși mă îndoiesc sincer că s-ar fi iscat ceva. Probabil s-ar fi salutat sec, și-ar fi stricat ziua una alteia și și-ar fi văzut de drum. Anda însă a avut grijă să nu se întâmple”, ne-au dezvăluit surse.

Anda Adam, trasă la indigo

Nu este prima oară când Anda Adam calcă pe urmele Biancăi Drăgușanu. Dacă ea a fost prima în inima lui Slav, au urmat însă nenumărate scene în care cântăreața a avut apariții similare cu ale rivalei. Iar fotografiile vorbesc de a sine:

sursa: libertatea.ro 

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1978 (s) | 28 queries | Mysql time :0.063845 (s)