News Flash:

Cum faci cea mai bună plăcintă cu branză dulce. Ingredientul secret care face diferenţa

23 Mai 2016
502 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6495 RON (+0.0015)
USD: 4.0769 RON (-0.0127)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
placinta cu branza
Un desert delicios, care poate fi înnobilat cu fructe uscate, nuci sau migdale.
Ingrediente:

1 pachet foi de plăcintă
1 kg brânză de vaci
100 g smântână
3 ouă
200 g merişoare
100 g stafide
5 linguri zahăr
4 linguri pesmet
esenţă rom
coaja rasă de la o lămâie
1 ou bătut spumă şi o jumătate de pahar de lapte, pentru uns
unt, pentru uns tava

Mod de preparare:

Cuptorul se preîncălzeşte la 180 de grade Celsius. Se unge o tavă pătrată cu unt şi se tapetează cu hârtie de copt. Foile de plăcintă se lasă la dezgheţat.

Între timp, ouăle se bat spumă cu zahărul. Se adaugă brânza de vaci.

Citeşte continuarea pe feellikecooking.ro.


Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1754 (s) | 26 queries | Mysql time :0.039526 (s)