News Flash:

Cum îşi explică Elena Udrea prezenţa pe afişele de campanie: „Nu puteam să îl punem pe Traian Băsescu pe afiş, că este interzis de lege”

27 Aprilie 2014
726 Vizualizari | 0 Comentarii
elena
Prezentă pe afişele de campanie ale PMP, deşi nu figurează pe lista candidaţilor pentru europarlamentare, Elena Udrea a dat astăzi şi explicaţia: partidul nu putea folosi direct imaginea preşedintelui Traian Băsescu. Notorietatea, dar mai ales interdicţia legală de a folosi direct imaginea preşedintelui Traian Băsescu au determinat-o pe Elena Udrea, din propriile spuse, să se aşeze în prim-planul afişului PMP pentru europarlamentare.

Întrebată care este justificarea prezenţei sale pe afişele de campanie în condiţiile în care nu candidează, Elena Udrea a adus ca argument notorietatea. „Am pornit de la ideea că PMP este un partid nou care nu are încă notorietate de 100%, spre deosebire de mine, care am această notorietate. Pentru a putea identifica mult mai bine ce reprezintă ”Mişcarea populară” este ideal - şi n-a fost părerea mea, a fost părerea celor care ne fac toate analizele, cercetările sociologice - ca pe acest afiş să fie unul din membrii cunoscuţi ai partidului, poate cel  mai cunoscut dintre ei”, a spus ea. Potrivit lui Udrea, PMP l-ar fi preferat pe Traian Băsescu, doar că legea îi interzice preşedintelui implicarea directă în campanie. „S-a mai plecat de la faptul că din toate sondajele reiese că natural electoratul PMP este un electorat care îmi este şi mie favorabil, aşa cum îi este şi lui Traian Băsescu. Sigur, nu puteam să îl punem pe Traian Băsescu pe afiş, că este interzis de lege, dar, eventual, puteam să punem şi noi „garantat Traian Băsescu” - aţi văzut, ne garantează, ne girează Traian Băsescu. A spus că ne şi votează”, a adăugat ea, potrivit gandul.info.

La alegerile europarlamentare din 2009, Traian Băsescu a fost sugerat, ca o umbră poziţionată central, pe afişele PDL la acea vreme.

Ironizat ieri de Victor Ponta, care a văzut în afişul PMP „strigoii din spatele doamnei Udrea”, fostul ministru al Turismului i-a reproşat acestuia că „foloseşte banii statului pentru campania electorală”. „Domnul Ponta din păcate, dânsul este un strigoi al clasei politice actuale. Era o speranţă că va reprezenta noua generaţie în politică. A vorbit, iarăşi, de funie în casa spânzuratului”, a replicat Udrea.

În opinia sa, afişul PMP  „face diferenţa în planul afişelor de campanie”. „Am vrut să arătăm că suntem altfel: tineri, cu entuziasm, cu bună-credinţă, motivaţi, energici şi mai ales purtăm blugi”, a tradus Udrea mesajul.

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1721 (s) | 24 queries | Mysql time :0.027122 (s)