News Flash:

Cum va fi VREMEA pană la sfarşitul lunii

11 Februarie 2014
881 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7274 RON (0.0000)
USD: 4.2656 RON (0.0000)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
media

VREMEA. Meteorologii spun că, până la sfârşitul săptămânii, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă din an. Vor fi temeperaturi cuprinse între 13 şi 16 grade Celsius în majoritatea regiunilor. Prognoza meteo arată că temperaturile vor coborî noaptea până la valori cuprinse între 1 şi 4 grade Celsius.

Pe regiuni, prognoza meteo emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie, pentru intervalul 10- 23 februarie, arată că VREMEA va fi după cum urmează:

BANAT

Vremea va fi deosebit de caldă aici în intervalul 10-16 februarie, cu maxime termice ce se vor situa în medie între 10 şi 16 grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra în zilele de 11 şi 16 februarie.

Începând din 17 februarie, temperaturile diurne vor scădea uşor, până la medii cuprinse între 7 şi 10 grade Celsius. Până în data de 18 februarie, temperaturile minime vor fi cuprinse în medie între 1 şi 5 grade, după care, până la sfârşitul intervalului, se vor situa în jurul valorii de 0 grade. Vor fi ploi în general slabe în zilele de 11, 12 februarie şi în jurul datei de 16 februarie. În restul intervalului, probabilitatea de ploaie va fi destul de redusă, cu menţiunea că în ultimele nopţi vor fi condiţii de lapoviţă.

CRIŞANA

 

Vremea va fi mai caldă decât normal între 10 şi 16 februarie, când temperaturile diurne se vor situa în medie între 8 şi 16 grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra în zilele de 11 şi 16 februarie. Începând din 17 februarie, maximele vor scădea uşor până la medii cuprinse între 6 şi 8 grade Celsius, ce vor caracteriza un regim termic apropiat de cel normal. Până în data de 18 februarie, temperaturile minime vor fi cuprinse în medie între 1 şi 4 grade, după care, până la sfârşitul intervalului, se vor situa în jurul valorii de 0 grade.
Vor fi ploi în general slabe în zilele de 11, 12 şi în jurul datelor de 16 şi 18 februarie. În restul intervalului, probabilitatea de ploaie va fi destul de redusă, cu menţiunea că în ultimele nopţi vor fi condiţii de lapoviţă.

 

TRANSILVANIA

În perioada 10 – 16 februarie, maximele termice vor oscila în medie între 6 şi 12 grade şi vor caracteriza o vreme caldă. Începând din 17 februarie, temperaturile diurne vor fi mai constante şi apropiate de cele normale ale perioadei şi se vor situa la valori medii în jur de 5 grade Celsius. Minimele termice vor fi preponderent negative pe aproape întreg intervalul de prognoză, cele mai scăzute valori, în medie în jur de – 4 grade, se vor înregistra în nopţile de 11, 22 şi 23 februarie.

În jurul datelor de 12 şi 16 februarie şi în perioada 18 - 21 februarie, vor fi ploi, iar pe timpul nopţilor, trecător şi lapoviţă sau ninsoare. În restul intervalului, condiţiile de precipitaţii vor fi reduse.

MARAMUREŞ

Vremea va fi caldă în perioada 10 – 16 februarie, când temperaturile diurne se vor situa, în medie, între 6 şi 12 grade Celsius. Începând din 17 februarie, maximele termice vor fi mai apropiate de cele normale ale perioadei şi se vor situa în jurul unor valori medii de 5 grade Celsius.

De-a lungul întregului interval de prognoză, minimele termice se vor încadra între – 3 şi 3 grade. Vor fi ploi, în general slabe, posibil în fiecare zi, iar începând cu data de 18 februarie cresc şansele de lapoviţă sau ninsoare, pe timpul nopţilor.

MOLDOVA

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă, de-a lungul celor două săptămâni de prognoză. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse în medie între 4 şi 7 grade şi doar în jurul datei de 16 februarie se pot apropia de 10 grade Celsius, în timp ce minimele vor oscila între – 3 şi 0 grade, exceptând noaptea de 11 februarie când pot coborî la medii de – 6 grade Celsius. În intervalul 12-14 februarie şi în perioada 16-21 februarie, vor fi ploi slabe sau burniţe, dar trecător şi lapoviţe sau fulguieli.

DOBROGEA

Între 10 -16 februarie vremea va fi caldă, cu maxime termice ce se vor situa în medie între 8 şi 12 grade, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra în zilele de 12 şi 16 februarie. Începând din 17 februarie temperaturile diurne vor caracteriza un regim termic mai apropiat de cel normal, cu medii ale valorilor maxime în jur de 8 grade Celsius. Minimele termice vor fi preponderent pozitive de-a lungul întregului interval şi vor oscila în medie între 0 şi 5 grade.

Vor fi ploi slabe sau burniţe în zilele de 13 şi 14 februarie şi în perioada 17-20 februarie.

MUNTENIA

Vremea va fi caldă între 10 şi 16 februarie, când temperaturile diurne vor oscila în medie între 7 şi 13 grade Celsius, cele mai ridicate valori urmând a se înregistra în data de 16 februarie. În a doua săptămână, maximele termice vor fi mai apropiate de cele normale ale perioadei şi se vor situa la valori medii în jur de 8 grade Celsius. De-a lungul întregului interval de prognoză, minimele termice se vor încadra în medie între – 2 şi 1 grad, exceptând noaptea de 11 februarie când pot coborî la medii de – 5 grade Celsius.

Vor fi ploi slabe sau burniţe în zilele de 12 şi 13 februarie, dar şi în perioada 17-20 februarie, când pe timpul nopţilor poate apărea şi lapoviţa.

OLTENIA

Vremea va fi uşor mai caldă decât în mod obişnuit pe tot parcursul intervalului, cu maxime termice ce se vor situa în medie între 7 şi 10 grade Celsius, iar în data de 16 februarie se vor apropia de o medie de 13 grade. Temperaturile minime se vor situa, de-a lungul celor două săptămâni de prognoză, la valori medii cuprinse între – 2 şi 2 grade.

Vor fi ploi slabe sau burniţe în jurul datei de 12 februarie, dar şi în perioada 18-21 februarie, când pe timpul nopţilor poate apărea şi lapoviţa.


vremea banat transilvania moldova dobrogea muntenia oltenia
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1735 (s) | 24 queries | Mysql time :0.039944 (s)