News Flash:

Curcubeu în cerul gurii! Fă-ți shaorma acasă după cea mai tare rețetă!

8 Februarie 2016
272 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.6485 RON (-0.0120)
USD: 4.0861 RON (-0.0259)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
shaorma

Shaorma este pe cât de populară, pe atât de controversată. În timp ce unii se declară fani, alții se feresc să-și recunoască pasiunea secretă pentru ea. Dacă nu te simți confortabil s-o mânânci în public iată rețeta corectă și… discretă, pentru acasă:

Ingrediente: 2 foi de tortilla, 1 piept pui, 2 linguri condimente pentru pui, 2 linguri ulei, 2 cartofi, 2 castraveţi muraţi, ardei iute, după gust; pentru sos tzatzichi: 400 g iaurt 10%, un castravete fabio, 2 linguri ulei de măsline, 2 căţei de usturoi, sare, piper, mărar, o lingură suc de lămâie; ketchup, salată verde

Preparare: Se taie puiul în bucăţi şi se condimentează, apoi se lasă la rece, cam 30 de minute.  După aceea se căleşte în ulei sau se frige pe grătar.

Se taie apoi bucăţile în felii subţiri. Se curăţă cartofii şi se prăjesc. Se scot cu o sită şi se pun pe hârtie absorbantă. Se face sosul tzatichi. Se rade castravetele şi se stoarce. Se pune iaurtul într-un bol şi peste el se adaugă castravetele, usturoiul pisat, uleiul, sucul de lămâie, sare, piper, mărar tocat. Se ia o foaie de tortilla şi se aşază pe ea o foaie de salată, apoi, în mijloc, cartofii şi carnea. Se adaugă, după gust: ardei iute, sos tzatzichi şi ketchup. Se înfăşoară tortilla şi shaorma e gata.

sursa: libertatea.ro 

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1699 (s) | 35 queries | Mysql time :0.042704 (s)