News Flash:

Cursuri de scriere creativă și de teatru susținute de tanăra actriță Ana Maria Roșca

23 Septembrie 2013
2351 Vizualizari | 0 Comentarii
ana maria rosca

Vești bune pentru tinerii din Pașcani, care doresc să învețe să scrie creativ ori să facă teatru. La Casa de Cultură au loc două astfel de cursuri ținute de către Ana Maria Roșca, tânăra actriță din municipiu.

Cursurile de scriere creativă, se adresează participanților cu vârste de peste 14 ani, iar înscrierile încep de la 1 octombrie. Legat de aceste cursuri, ele îi vor ajuta pe tineri în: documentare, publicare, dezvoltare personală, creație sau originalitate. 
La cursurile de teatru pentru copii, înscrierile au început din data de 20 septembrie, vârsta maximă acceptată este de 14 ani. Acestea oferă o formă de instruire bazată pe dezvoltare personală, îmbunătățește capacitatea de exprimare în fața publicului, dezvoltă o conștiință pozitivă asupra propriei persoane, prin prisma unei abilități însușite, menite să înfrumusețeze viața. Mai mult, participanții vor demonstra cunoștințele dobândite prin organizarea și prezentarea unor spectacole demonstrative și prin participarea la concursuri. Pentru mai multe detalii, puteți lua legătura cu Ana Maria Roșca la adresele: ana.maria.rosca91•gmail.com sau casadeculturapascani•yahoo.com.

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1772 (s) | 35 queries | Mysql time :0.025421 (s)