News Flash:

De ce se mai plang pascanenii in audientele tinute de primar

29 Ianuarie 2015
399 Vizualizari | 0 Comentarii
Primaria Pascani

In cursul zilei de joi, 29 ianuarie 2015, la Primaria Municipiului Pascani au avut loc audiente tinute de primarul Dumitru Pantazi. Pe lista s-au inscris 21 de persoane din care s-au prezentat 16. Spre exemplu, Gheorghe Vornicu din Pascani a solicitat un ajutor financiar pentru ca sotia sa are nevoie de un transplant de ficat. Primarul a directionat cererea catre Adrian Hariga, de la Compartimentul de Asistenta Sociala pentru ca persoana resectiva sa primeasca ajutor. 
Dumitru Butnaru din Pascani, strada Penes Curcanu a solicitat Primariei sa faca extinderi de gaz pe strada precizata. Cererea a fost directionata catre directia de buget-finante pentru a vedea daca o astfel de investitie poate fi prinsa in bugetul pe 2015. Busuioc Valeriu din Pascani, a cerut primarului sprijin pentru ca doreste sa isi intocmeasca un dosar de emigrare in alta tara sub forma de azil politic. Barbatul este casatorit dar nu mai locuieste cu sotia, ci pe la diferiti prieteni. Nu are nici un venit si nici loc de munca. Primarul a directionat cererea catre Compartimentul de Asistenta Sociala pentru a i se intocmi o ancheta sociala pentru ajutor. Mai mult, barbatul va primi si un ajutor de urgenta pentru medicamente. Pascaneanul Murariu a venit din partea Societatii Comerciale Flora Rom Elada SRL ce doreste sa modernizeze o terasa spatiului, ce se afla situat pe capatul Esplanazii din Zona Vale (langa LasVegas – fostul Doi Cocosi), insa doreste ca modernizarea sa fie facuta fara sa mai achite vreo suma de bani pentru a obtine certificat de urbanism. Ciprian Prisecaru i-a explicat faptul ca terenul pe care se afla spatiul cu pricina apartine municipalitatii iar dumnealui este proprietar pe spatiu si nu pe teren, ca urmare are nevoie de certificat de urbanism. In cele din urma cererea va fi analizata de primar alaturi de Compartimentul Urbanism pentru a gasi o solutie. 

Alti trei cetateni au solicitat extinderea retelei de curent electric pe strada Henri Coanda. Este vorba despre Pricop Valeriu, Hurjui Vasile  si Micu Ioan. Primarul le-a explicat ca s-a deplasat de mai multe ori in zona alaturi de angajatii E-On care au oferit o solutie extrem de scumpa pentru a fi racordati la curent din zona Stadionului Municipal, aproximativ 3 miliarde de lei vechi. Urmeaza ca primarul sa aiba o noua discutie cu cei de la E-On pentru a veni cu o alta solutie

Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1753 (s) | 35 queries | Mysql time :0.040482 (s)