News Flash:

Demn de Cartea Recordurilor! A ajuns directoarea unei institutii din Iasi din greseala! A fost sefa cateva ore, dupa care a fost destituita!

16 Ianuarie 2017
365 Vizualizari | 0 Comentarii
Newsletter
BZI Live Video Divertisment
Video Monden
Muzica Populara Curs valutar
EUR: 4.7581 RON (+0.0021)
USD: 4.2739 RON (+0.0318)
Horoscop
berbec
taur
gemeni
rac
leu
fecioara
balanta
scorpion
sagetator
capricorn
varsator
pesti
Monica Pandelea
• Intamplare tragicomica la Iasi, dupa ce o femeie a ocupat postul de director executiv la o importanta institutie timp de cateva ore • Ea a fost numita direct de catre ministru si tot de catre ministru a fost demisa din functie • La mijloc a fost o greseala a acestuia • Unii dintre colegi sustin ca, de fapt, si-a dorit foarte mult postul de director si a reusit sa obtina un ordin perfect valabil chiar pe data de 30 decembrie 2016
 
Situatie desprinsa parca din filmele tragicomice, la Iasi, dupa ce un director a stat in functie cateva ore. Cum s-a ajuns la aceasta situatie, nu se stie, dar cert este ca a fost vorba despre o greseala. Se fac schimbari la Camera Agricola Judeteana Iasi si la Directia pentru Agricultura. Cele doua institutii se contopesc, iar prin urmare o parte dintre angajatii Camerei Agricole trec la Directia pentru Agricultura. 

Asta s-a intamplat si in cazul Monicai Ionela Pandelea, director executiv la Camera Agricola Judeteana Iasi. Prin transfer, Monica Pandelea ar fi trebui sa ocupe postul de director executiv adjunct in cadrul Directiei pentru Agricultura. Peste noapte, printr-un ordin dat de ministrul agriculturii, Monica Pandelea a devenit director executiv, cu toate ca postul era deja ocupat de Manuela Antoniu. Cel care este responsabil cu redactarea documentelor a numit-o fara voie pe Antoniu sefa, din senin. Pentru ca transferul sa se produca, Monica Pandelea a semnat un acord.

"Subsemnata Monica-Ionela Pandelea, director executiv la Camera Agricola Judeteana Iasi, cunoscand prevederile, declar pe propria raspundere ca sunt de acord sa fiu preluata prin transfer conform HG 611/2008 art. 100 (republicata si reactualizata) in functia publica de conducere de director executiv adjunct, in cadrul Directiei pentru Agricultura Judetene Iasi", se arata in documente. Acest acord a fost semnat pe data de 29 decembrie 2016. Ulterior, pe data de 30 decembrie, prin ordinul ministrului, Monica Pandelea a fost numita director executiv. 

"Ordin din 30.12.2016 privind numirea doamnei Pandelea Monica Ionela in functia publica de conducere vacanta de director executiv gradul II, clasa de salarizare 80 din cadrul Directiei pentru Agricultura Judeteana Iasi. Incepand cu data prezentului ordin, doamna Pandelea Monica Ionela, director executiv la Camera Agricola Judeteana Iasi, se numeste in functia publica de conducere vacanta de director executiv, gradul II, clasa de salarizare 80 la Directia pentru Agricultura Judeteana Iasi, urmare a preluarii prin transfer, cu mentinerea drepturilor salariale avute la data preluarii. Directia pentru Agricultura Judeteana Iasi va duce la indeplinire prevederile prezentului ordin, iar Directia Management Resurse Umane il va comunica Directiei pentru Agricultura Judeteana Iasi si Cabinetului secretarului de stat coordonator", se arata in ordinul ministrului Achim Irimescu.
 

Director cateva ore
 

La scurt timp dupa ce a aflat ca este directorul executiv al Directie pentru Agricultura Judeteana Iasi, Monica Pandelea a mai primit o veste, de aceasta data nu atat de buna. Tot printr-un ordin al ministrului, al doilea de aceasta data, era anuntata ca nu mai este director executiv, ci director executiv adjunct. 

"Ordin din 30.12.2016 privind numirea doamnei Pandelea Monica Ionela in functia publica de conducere vacanta de director executiv adjunct gradul II, clasa de salarizare 78 din cadrul Directiei pentru Agricultura Judeteana Iasi. Incepand cu data prezentului ordin, doamna Pandelea Monica Ionela, director executiv la Camera Agricola Judeteana Iasi, se numeste in functia publica de conducere vacanta de director executiv adjunct, gradul II, clasa de salarizare 78 la Directia pentru Agricultura Judeteana Iasi, urmare a preluarii prin transfer, cu mentinerea drepturilor salariale avute la data preluarii. Incepand cu aceeasi data, Ordinul ministrului agriculturii si dezvoltarii rurale din 30.12.2016 privind numirea d-nei Pandelea Monica Ionela in functia publica de conducere vacanta de director executiv gradul II, clasa de salarizare 80 din cadrul Directiei pentru Agricultura Judeteana Iasi, se revoca. Directia pentru Agricultura Judeteana Iasi va duce la indeplinire prevederile prezentului ordin, iar Directia Management Resurse Umane il va comunica Directiei pentru Agricultura Judeteana Iasi si Cabinetului secretarului de stat coordonator", se arata in documente. Monica Pandelea sustine insa ca a primit postul pentru care a optat.

"Am fost numita director executiv adjunct, asa cum am optat. Mai multe nu pot sa va spun", a declarat Monica Pandelea. Legat de ordinul ministrului in care a fost numita director executiv, Monica Pandelea nu a vrut sa faca niciun comentariu.

greseala transfer monica-ionela pandelea ordin director executiv
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2019 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1953 (s) | 35 queries | Mysql time :0.023616 (s)