News Flash:

Directorii de deconcentrate, la mila USL

22 August 2011
691 Vizualizari | 0 Comentarii
Lideri USL
Odata cu schimbarea puterii majoritatii in Consiliul Local Municipal, prin alianta dintre PSD si PNL, au aparut si zvonurile conform carora, in perioada urmatoare, se incearca schimbarea directorilor de deconcentrate. Prima functie vizata pare a fi din cadrul Regiei Autonome de Gospodarire Comunala si Locativa Pascani, a pedelistei Georgeta Sandu, iar mai apoi cea de inginer-sef din cadrul SC PREST SERV SA Pascani, a pedelistului Emil Craciun.

Georgeta Sandu a precizat ca nu se va impotrivi deciziei Consiliului Local, in cazul in care va fi schimbata. „Nu este nici o problema pentru mine daca ma vor schimba. Important este sa se rezolve problemele regiei. Daca prin schimbarea mea s-ar face lucrul asta, atunci ma voi supune deciziei. Desi am luat concursul pentru ocuparea functiei, nu consider ca trebuie sa raman la conducerea regiei pe viata. Recunosc ca am fost numita politic si posibil sa fiu schimbata tot printr-o decizie politica. Poate ca deranjez multe persoane, dar, atata timp cat voi mai fi la conducerea RAGCL, o sa ma zbat pentru drepturile regiei, care a fost intotdeauna o arma politica. In aceasta perioada am lucrat pentru recuperarea datoriilor, pentru ca in aceste conditii nu se poate continua. Am dat clientii nostri in judecata, printre care se afla si primaria, pentru a ne recupera din drepturi. Stiu ca este incomod pentru unii acest lucru, dar nu avem ce face. In ultimii doi ani am reusit sa mentinem cat mai sus gradul de incasare, desi a fost perioada de criza. Am umblat si la reducerea costurilor si eficientizarea acestei unitati. Nu a fost inchisa apa calda niciodata de cand sunt la conducere. Am incercat sa ne respectam clientii. Toate aceste lucruri pot fi dovedite. Nu pot fi acuzata ca nu mi-am facut datoria”, a declarat Georgeta Sandu.

Cei de la PSD au afirmat ca nu au deocamdata in perspectiva aceste aspecte, dar se pare ca se fac o serie de presiuni in acest sens.

psd pnl georgeta sandu emil craciun arma politica
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1635 (s) | 35 queries | Mysql time :0.029607 (s)