News Flash:

Disperare pentru o femeie cu 447 lei pensie și 700 lei factură la căldură.”Nu am din ce supravețui. Sper să mă ajute primarul”

7 Februarie 2013
610 Vizualizari | 0 Comentarii
audiente
Pășcănenii resimt din plin majorarea prețului la utilități, mai ales la căldură. Astăzi, cu ochii în lacrimi, o pensionară de 70 de ani a venit la audiențe pentru a cere ajutor primarului. Aurica Chiriac locuiește la ultimul etaj al blocului Moldova. Femeia este singură, soțul ei fiind decedat de 11 ani. Factura la căldură pe luna decembrie a speriat-o tare.”700 lei factura la încălzire. Nu am de unde să plătesc. Sunt bolnavă cronic, locuiesc singură. Am trei camere, dar am deschis repartitoarele doar într-o cameră. M-am înghesuit eu, dar văd că nu am făcut nimic”, ne-a declarat Aurica Chiriac.

Disperarea femeii a fost atât de mare când a primit factura încât nu a mai fost în stare să citească toate informațiile de pe ea. Abia astăzi, după ce a discutat cu vicepriamrul Vasile Axinte, s-a mai liniștit puțin.”Este adevărat, factura este mare. Doamna nu a văzut că erau scăzuți 200 de lei, din ajutorul pe care Guvernul îl alocă. În factura pentru ianuarie, când va fi operat și ajutorul de la Primărie, va avea o factură mult mai mică”, a explicat viceprimarul Axinte.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1848 (s) | 35 queries | Mysql time :0.051831 (s)