News Flash:

E oficial: Primăria a închiriat un grajd la Stolniceni Prăjescu unde va duce cainii comunitari

26 Aprilie 2013
894 Vizualizari | 0 Comentarii
grajduri
Câinii comunitari care vor fi strânși de pe străzile municipiului Pașcani vor fi transportați la Stolniceni Prăjescu. Viceprimarul Vasile Axinte a anunțat astăzi că municipalitatea a încheiat un contract cu AgroCom Strunga, prin care a închiriat un grajd deținut de această societate în comuna de lângă Pașcani.Aici ar urma să ajungă toate patrupedele ce vor fi strânse de pe străzile municipiului, pe o perioadă nedeterminată.

Lucrările la amenajarea acestui padoc vor începe imediat după sărbătorile Pascale.”Tot ceea ce poate fi folosit de la vechiul padoc va merge în noua locație. Ne-am înțeles cu proprietarul și autoritățile din localitate, nu va fi nici o problemă. Cu resurse financiare minime vom amenaja corespunzător noul padoc, pentru a rezolva odată pentru totdeauna problema. Capacitatea acestuia va fi de 200 de câini”, ne-a declarat Vasile Axinte, viceprimarul municipiului Pașcani.

Chiar și în aceste condiții viceprimarul a recunoscut că lucrările de amenajare se vor ridica la aproximativ 100 mii lei. În ceea ce privește chiria pe care Primăria o va achita proprietarului grajdului, aceasta este de 800 lei lunar.
Distribuie:  

Realitatea.net

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2018 - Pascani.BZI - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1518 (s) | 24 queries | Mysql time :0.018478 (s)